~~Omikron napisał(a): Witam. Chciałem się podzielić doświadczeniem: konczę właśnie kwarantanne. Świrus istnieje i ciężko go zniosłem. Co najważniejsze jednak prawdopodobnie przeze mnie chorowali również rodzice którzy łykają każdą propagandę z tv. Oczywiście oboje byli w pełni zaszczypani. Nie ochroniło ich to przed niczym i nie złagodziło przebiegu. Także te g. nie zabezpiecza przed niczym. Oszukuje się ludzi.
PIS-PO-PRL napisał(a): Gdyby ktoś się zastanawiał jak długo jeszcze koncerny chcą zarabiać na szczepieniach
https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/szef-pfizera-coroczne-szczepienia-przeciw-covid-19-moga-byc-konieczne-przez-wiele-lat/4ve58xs
I to że pfizer sprzedaję szczepionkę nawet 20 razy drożej niż wynosi jej koszt produkcji, to i tak nic, w porównaniu z tym, ile tej firmie zawdzięczamy.
Podziękujcie ładnie w komentarzach. Nie krępujcie się.
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
~~Omikron napisał(a): Witam. Chciałem się podzielić doświadczeniem: konczę właśnie kwarantanne. Świrus istnieje i ciężko go zniosłem. Co najważniejsze jednak prawdopodobnie przeze mnie chorowali również rodzice którzy łykają każdą propagandę z tv. Oczywiście oboje byli w pełni zaszczypani. Nie ochroniło ich to przed niczym i nie złagodziło przebiegu. Także te g. nie zabezpiecza przed niczym. Oszukuje się ludzi.