Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
62 nowe zakażenia w powiecie, 571 zgonów w Polsce
18442
PIS-PO-PRL
10 grudnia 2021r. o 22:26
qwax_ napisał(a): Aż nie chcę sobie wyobrażać, co z tobą Lucek zrobi ;)

Uzna, że artykuł który wkleiłem i ten wyżej z rp.pl dowodzą słuszności jego poglądów i nas wyśmieje... myślę że tak to będzie wyglądało ;)

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Adrian niezalogowany
10 grudnia 2021r. o 22:39
Dziwi mnie że nikt jeszcze nie napisał o sytuacji jaka jest w szpitalu od środka a jest taka...mój brat właśnie wyszedł bo ma choroby od dziecka związane z tematem układu oddechowego ...teraz wyszło że ma covid ...Problem zaczal się jak trafił na oddział już jako osoba covidowa . Nie jest zaszczepiony i tu są schody . Osoby takie jak on traktowane są z pogardą i wręcz olewane. Na swoje problemy w szpitalu średnio jest co trzy lata i scenariusz ten sam ale nie teraz. Teraz jest covid a on jako niezaszczepiony to samo zło bo zajmuje miejsce przez brak odpowiedzialności . Ludzie czy do Was to nie dociera ?! Nie wieże że tylko ja znam taka sytuacje
~~Burobrązowy Groszek niezalogowany
10 grudnia 2021r. o 23:31
Lucek "inne" ma myślenie
Myśli zawsze na życzenie
Tak jak Simon sobie życzy
I na Lucka zawsze liczy
Lucek aż do upartego
Będzie udawał głupiego
Żadne fakty informacje
To Lucek ma zawsze rację
Że czepienia nic nie dają?
Oni wszystko w d to mają
Będą czepić do imentu
Żałują bowiem procentu
Od obrotów i sprzedaży
Co się im już nie przydarzy
Lecz czy Lucek coś dostanie?
Co najwyżej w dupę lanie
Lecz on tego nie pojmuje
Cały czas więc tu gardłuje

Lucuś spij ty nam spokojnie
Na tej covidowej wojnie
W której po złej stronie walczysz
Niepotrzebnie tutaj warczysz
Śpij spokojne po pfizerze
Diabeł w nocy cię nie bierze
Może rano tak po kawie
Jakaś myśl zaświta w głowie
I zrozumiesz że czepienia
Nie dają nikomu zbawienia
~~Zgniły Przebiśnieg niezalogowany
10 grudnia 2021r. o 23:52
~~Burobrązowy Groszek napisał(a): Lucek "inne" ma myślenie
Myśli zawsze na życzenie
Tak jak Simon sobie życzy
I na Lucka zawsze liczy
Lucek aż do upartego
Będzie udawał głupiego
Żadne fakty informacje
To Lucek ma zawsze rację
Że czepienia nic nie dają?
Oni wszystko w d to mają
Będą czepić do imentu
Żałują bowiem procentu
Od obrotów i sprzedaży
Co się im już nie przydarzy
Lecz czy Lucek coś dostanie?
Co najwyżej w dupę lanie
Lecz on tego nie pojmuje
Cały czas więc tu gardłuje

Lucuś spij ty nam spokojnie
Na tej covidowej wojnie
W której po złej stronie walczysz
Niepotrzebnie tutaj warczysz
Śpij spokojne po pfizerze
Diabeł w nocy cię nie bierze
Może rano tak po kawie
Jakaś myśl zaświta w głowie
I zrozumiesz że czepienia
Nie dają nikomu zbawienia

Ale wierszyk ułożyłeś
Choć się pewnie nie szczepiłeś
Covid takim nie daruje
Poczekajcie kmioty , luje
Jak dopadnie was wirusek
Nie pomoże nawet Rusek
Lucek wniebowzięty będzie
Na Śluzowej też przybędzie
Takich co to nieszczepione
Pozostawią , dzieci , żonę
Ksiądz pokropi , grabarz klepnie
By następca czuł się świetnie
I balował z cudzą żoną która była
ZASZCZEPIONĄ !!!!!

~~Stalowoniebieska Kolkwicja niezalogowany
11 grudnia 2021r. o 6:50
~~Adrian napisał(a): Dziwi mnie że nikt jeszcze nie napisał o sytuacji jaka jest w szpitalu od środka a jest taka...mój brat właśnie wyszedł bo ma choroby od dziecka związane z tematem układu oddechowego ...teraz wyszło że ma covid ...Problem zaczal się jak trafił na oddział już jako osoba covidowa . Nie jest zaszczepiony i tu są schody . Osoby takie jak on traktowane są z pogardą i wręcz olewane. Na swoje problemy w szpitalu średnio jest co trzy lata i scenariusz ten sam ale nie teraz. Teraz jest covid a on jako niezaszczepiony to samo zło bo zajmuje miejsce przez brak odpowiedzialności . Ludzie czy do Was to nie dociera ?! Nie wieże że tylko ja znam taka sytuacje

~~Miętowy Lilak niezalogowany
11 grudnia 2021r. o 7:46
Testy PCR.
Do czego służą i jak dzialają.
Każdy może ściągnąć sobie PDF-a, by się zaznajomić.

Łowcy Skór o tym wiedzą.

Czas byś i Ty poznał prawdę.

https://youtu.be/xLkf82ttqDI
22258
#Horus nieaktywny
11 grudnia 2021r. o 8:35
ale ''szczepany '' się ucieszą '''
ich ukochana firma ''pfeffer'' juz zapowiada że będzie potrzebna -w polskim wydaniu wymagana ;D- czwarta i piąta daweczka ''szczepionki'' ;D
cieszycie się ''owieczki''? ;D
zresztą już zapowiadają że te ''szczepienia'' będą co rok UZUPEŁNIANE ;D daweczką ''przypominającą cZyli będą cykliczne ...

SHOW MUST GO ON!!!! ;D
~~Jaskrawoniebieska Kalina niezalogowany
11 grudnia 2021r. o 8:36
~~Adrian napisał(a): Dziwi mnie że nikt jeszcze nie napisał o sytuacji jaka jest w szpitalu od środka a jest taka...mój brat właśnie wyszedł bo ma choroby od dziecka związane z tematem układu oddechowego ...teraz wyszło że ma covid ...Problem zaczal się jak trafił na oddział już jako osoba covidowa . Nie jest zaszczepiony i tu są schody . Osoby takie jak on traktowane są z pogardą i wręcz olewane. Na swoje problemy w szpitalu średnio jest co trzy lata i scenariusz ten sam ale nie teraz. Teraz jest covid a on jako niezaszczepiony to samo zło bo zajmuje miejsce przez brak odpowiedzialności . Ludzie czy do Was to nie dociera ?! Nie wieże że tylko ja znam taka sytuacje

Dokładnie tak jest bo mój kuzyn doświadczył to samo lecz nie mógł byc szczepiony że względu zdrowotnych niestety zmarł w czwartek 39 lat.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.