M21W2 napisał(a): ~~Pinochet , napisałeś , " na zachodzie podają inaczej " skąd to wiesz .
Czy Ty nie jesteś w stanie zrozumieć że choroby współistniejące takie jak układu krążenia , cukrzyca czy nawet układu oddechowego bez tej zarazy Covid nie powodują zgonów , ludzie z tymi chorobami żyją wiele lat .
Nie dociera to do PEŁNEJ GŁOWY zatrutej teoriami spiskowymi głoszonymi przez pseudo naukowców .
Objawy grypopodobne charakteryzują wariant Delta , tym się on różni od poprzednich , już dawno wirusolodzy to
wyjaśnili i uznali za duży problem w rozróżnieniu obu chorób , zalecali jak najwięcej testów .
Piszesz co ci ślina na język przyniesie , zero dowodów na Twoje tezy - " NAUKOWCU "
M21W2 napisał(a): ~~Biały Nagietek , przemiły Nagietku z każdym wpisem błyszczysz " inteligencją " , wysil jeszcze troszeczkę móżdżek może dotrze - jak jesteś szczepiony a ja piszę do anty moje wpisy nie dotyczą CIEBIE .
Jak nadal nie pojmujesz poproś Pinocheta , może razem złączone móżdżki dwa sobie poradzą .Dopisane 14.12.2021r. o godz. 15:01:A tak na marginesie , strasznie nerwy ponoszą moich adwersarzy , coś na wzór drażnionego psa na łańcuchu .
M21W2 napisał(a): ~~Biały Nagietek , przemiły Nagietku z każdym wpisem błyszczysz " inteligencją " , wysil jeszcze troszeczkę móżdżek może dotrze - jak jesteś szczepiony a ja piszę do anty moje wpisy nie dotyczą CIEBIE .
Jak nadal nie pojmujesz poproś Pinocheta , może razem złączone móżdżki dwa sobie poradzą .Dopisane 14.12.2021r. o godz. 15:01:A tak na marginesie , strasznie nerwy ponoszą moich adwersarzy , coś na wzór drażnionego psa na łańcuchu .
Horus napisał(a): ;D