Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jedna ofiara śmiertelna i 81 nowych zakażeń w powiecie
~~Biały Nagietek niezalogowany
14 grudnia 2021r. o 16:08
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): ;D

Obszczekuje , jak Ty , lgnie swój do swego .

A ty sam z wykresami ,statystykami i z problemami psychicznymi bo to inaczej nazwać nie można ją zastanawiam się jak można być tak opętanym każdy wie że wirus jest i zostanie z nami nic go nie zniszczy aż do wiosny ,lata przerwa wirusia i na jesień znowu nie rozumiem po co tak pisać że anty ,...nty każdy wie co dla niego dobre zakazdym razem prowokujesz nie znając nas tu .

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Satyra w krótkich majteczkach niezalogowany
14 grudnia 2021r. o 16:27
https://vaccinedamage-news.translate.goog/2021-12-10-vaccine-induced-vaids-rising-mass-covid-vaccination.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=pl&_x_tr_pto=ajax,se,elem

Pozdrawiam
~~Anna B niezalogowany
14 grudnia 2021r. o 16:28
Jak tak czytam Szczepanów to mimo że każdego człowieka żal i każde życie jest cenne ,to gdy widzę ich głupotę sięgającą granic kosmosu , ich wypowiedzi na forum które naprawdę nawet nie są ich przemyśleniami bo cytują bezmyślnie teksty jakie im podrzucają media mainstreamowe i Ministerstwo Zbrodni , a które traktują ludzi jak tępe stado baranów . To takich ludzi mniej mi żal bo sami idą pod nóż rzeźników i jeszcze bronią swoich oprawców
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
14 grudnia 2021r. o 16:32
M21W2 napisał(a): Tu dane z dnia dzisiejszego z pięciu woj , liczba mieszkańców taka jak w Belgii .
Łódzkie -36
Wielkopolskie - 33
Małopolskie -51
Dolnośląskie - 49
lubelskie - 32
Razem - 201 .

Pominąłem woj śląskie gdzie odnotowano 101 zgonów .
Nawet jak to porównamy z jedynym wynikiem trzy cyfrowym w Belgii z 13-12 - 127 to i tak warto się szczepić .

Prostackie wpisy anty że dane nie prawdziwe pewnie służą im za jedyne tłumaczenie , nic bidule nie potrafią
wymyślić , ich " eksperci " nie podają żadnych danych z wiadomych względów - nie mają żadnych .

Człowieku, i ty podobno kiedyś walczyłeś o wolność?
A teraz robisz sobie kpiny z demokracji?
Zachowujesz sie jak te świnie z "Folwarku zwierzęcego" ( to taka bajka , ale obejrzyj dotyczy ciebie)
~~Brązowy Lędźwian niezalogowany
14 grudnia 2021r. o 16:36
~~Anna B napisał(a): Jak tak czytam Szczepanów to mimo że każdego człowieka żal i każde życie jest cenne ,to gdy widzę ich głupotę sięgającą granic kosmosu , ich wypowiedzi na forum które naprawdę nawet nie są ich przemyśleniami bo cytują bezmyślnie teksty jakie im podrzucają media mainstreamowe i Ministerstwo Zbrodni , a które traktują ludzi jak tępe stado baranów . To takich ludzi mniej mi żal bo sami idą pod nóż rzeźników i jeszcze bronią swoich oprawców

Wracaj do garów, a nie wypowiadasz się w tematach o których nie masz zielonego pojęcia...

Milczenie jest złotem, wbij sobie to do swojego foliarskiego zakute łba.
14 grudnia 2021r. o 16:38
~~Anna B napisał(a): Jak tak czytam Szczepanów to mimo że każdego człowieka żal i każde życie jest cenne ,to gdy widzę ich głupotę sięgającą granic kosmosu , ich wypowiedzi na forum które naprawdę nawet nie są ich przemyśleniami bo cytują bezmyślnie teksty jakie im podrzucają media mainstreamowe i Ministerstwo Zbrodni , a które traktują ludzi jak tępe stado baranów . To takich ludzi mniej mi żal bo sami idą pod nóż rzeźników i jeszcze bronią swoich oprawców

Dokładnie psychole
14 grudnia 2021r. o 16:39
~~Brązowy Lędźwian napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Anna B napisał(a): Jak tak czytam Szczepanów to mimo że każdego człowieka żal i każde życie jest cenne ,to gdy widzę ich głupotę sięgającą granic kosmosu , ich wypowiedzi na forum które naprawdę nawet nie są ich przemyśleniami bo cytują bezmyślnie teksty jakie im podrzucają media mainstreamowe i Ministerstwo Zbrodni , a które traktują ludzi jak tępe stado baranów . To takich ludzi mniej mi żal bo sami idą pod nóż rzeźników i jeszcze bronią swoich oprawców

Wracaj do garów, a nie wypowiadasz się w tematach o których nie masz zielonego pojęcia...

Milczenie jest złotem, wbij sobie to do swojego foliarskiego zakute łba.

A ty kim kur....jesteś okresl się jak się nazwiesz psycholu
~~Śliwkowa Aksamitka niezalogowany
14 grudnia 2021r. o 16:43
~~Błękitna Dąbrówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiała Szarotka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): raczej ''polsza'' ;D
wiarygodność przekazu można porównać do wiarygodności o uczciwych ''wyborach'' u Łukaszenki...;D

A dlaczego? przecież to są dane ze źródlła - ze szpitala? jest lepsze źródło informacji - bazar, Piwnica paryska , może YT?

Jesteś głupi i głupio i dla głupich piszesz!

Źródłem dla mnie są lekarze niezależni ( niezłomni ,w tym laureaci nagrody Nobla) , na świecie i w Polsce a nie płatni szamani ,celebryci telewizyjni na garnuszku firm farmaceutycznych .Wyszczepiajcie się wszystkim co wam oni powiedzą ,wasze zdrowie wasze życie, jak jesteście tacy ciemni i naiwni , ja w taki geszeft nie wchodzę

~~Błękitna Dąbrówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiała Szarotka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): raczej ''polsza'' ;D
wiarygodność przekazu można porównać do wiarygodności o uczciwych ''wyborach'' u Łukaszenki...;D

A dlaczego? przecież to są dane ze źródlła - ze szpitala? jest lepsze źródło informacji - bazar, Piwnica paryska , może YT?

Jesteś głupi i głupio i dla głupich piszesz!

Źródłem dla mnie są lekarze niezależni ( niezłomni ,w tym laureaci nagrody Nobla) , na świecie i w Polsce a nie płatni szamani ,celebryci telewizyjni na garnuszku firm farmaceutycznych .Wyszczepiajcie się wszystkim co wam oni powiedzą ,wasze zdrowie wasze życie, jak jesteście tacy ciemni i naiwni , ja w taki geszeft nie wchodzę
A kogo obchodzi w co Ty wchodzisz,możesz nawet g..no wleść,Twoja sprawa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.