M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): ;D
Obszczekuje , jak Ty , lgnie swój do swego .
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a): Tu dane z dnia dzisiejszego z pięciu woj , liczba mieszkańców taka jak w Belgii .
Łódzkie -36
Wielkopolskie - 33
Małopolskie -51
Dolnośląskie - 49
lubelskie - 32
Razem - 201 .
Pominąłem woj śląskie gdzie odnotowano 101 zgonów .
Nawet jak to porównamy z jedynym wynikiem trzy cyfrowym w Belgii z 13-12 - 127 to i tak warto się szczepić .
Prostackie wpisy anty że dane nie prawdziwe pewnie służą im za jedyne tłumaczenie , nic bidule nie potrafią
wymyślić , ich " eksperci " nie podają żadnych danych z wiadomych względów - nie mają żadnych .
~~Anna B napisał(a): Jak tak czytam Szczepanów to mimo że każdego człowieka żal i każde życie jest cenne ,to gdy widzę ich głupotę sięgającą granic kosmosu , ich wypowiedzi na forum które naprawdę nawet nie są ich przemyśleniami bo cytują bezmyślnie teksty jakie im podrzucają media mainstreamowe i Ministerstwo Zbrodni , a które traktują ludzi jak tępe stado baranów . To takich ludzi mniej mi żal bo sami idą pod nóż rzeźników i jeszcze bronią swoich oprawców
~~Anna B napisał(a): Jak tak czytam Szczepanów to mimo że każdego człowieka żal i każde życie jest cenne ,to gdy widzę ich głupotę sięgającą granic kosmosu , ich wypowiedzi na forum które naprawdę nawet nie są ich przemyśleniami bo cytują bezmyślnie teksty jakie im podrzucają media mainstreamowe i Ministerstwo Zbrodni , a które traktują ludzi jak tępe stado baranów . To takich ludzi mniej mi żal bo sami idą pod nóż rzeźników i jeszcze bronią swoich oprawców
~~Brązowy Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~Anna B napisał(a): Jak tak czytam Szczepanów to mimo że każdego człowieka żal i każde życie jest cenne ,to gdy widzę ich głupotę sięgającą granic kosmosu , ich wypowiedzi na forum które naprawdę nawet nie są ich przemyśleniami bo cytują bezmyślnie teksty jakie im podrzucają media mainstreamowe i Ministerstwo Zbrodni , a które traktują ludzi jak tępe stado baranów . To takich ludzi mniej mi żal bo sami idą pod nóż rzeźników i jeszcze bronią swoich oprawców
Wracaj do garów, a nie wypowiadasz się w tematach o których nie masz zielonego pojęcia...
Milczenie jest złotem, wbij sobie to do swojego foliarskiego zakute łba.
~~Błękitna Dąbrówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiała Szarotka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): raczej ''polsza'' ;D
wiarygodność przekazu można porównać do wiarygodności o uczciwych ''wyborach'' u Łukaszenki...;D
A dlaczego? przecież to są dane ze źródlła - ze szpitala? jest lepsze źródło informacji - bazar, Piwnica paryska , może YT?
Jesteś głupi i głupio i dla głupich piszesz!
Źródłem dla mnie są lekarze niezależni ( niezłomni ,w tym laureaci nagrody Nobla) , na świecie i w Polsce a nie płatni szamani ,celebryci telewizyjni na garnuszku firm farmaceutycznych .Wyszczepiajcie się wszystkim co wam oni powiedzą ,wasze zdrowie wasze życie, jak jesteście tacy ciemni i naiwni , ja w taki geszeft nie wchodzę
~~Błękitna Dąbrówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiała Szarotka napisał(a):A kogo obchodzi w co Ty wchodzisz,możesz nawet g..no wleść,Twoja sprawa.Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): raczej ''polsza'' ;D
wiarygodność przekazu można porównać do wiarygodności o uczciwych ''wyborach'' u Łukaszenki...;D
A dlaczego? przecież to są dane ze źródlła - ze szpitala? jest lepsze źródło informacji - bazar, Piwnica paryska , może YT?
Jesteś głupi i głupio i dla głupich piszesz!
Źródłem dla mnie są lekarze niezależni ( niezłomni ,w tym laureaci nagrody Nobla) , na świecie i w Polsce a nie płatni szamani ,celebryci telewizyjni na garnuszku firm farmaceutycznych .Wyszczepiajcie się wszystkim co wam oni powiedzą ,wasze zdrowie wasze życie, jak jesteście tacy ciemni i naiwni , ja w taki geszeft nie wchodzę