~~Kredowobiały Ognik napisał(a): No widzisz mamusiu, a żadnego przykładu pozytywnej działalności córeczki podać nie potrafisz. A w czym ty mamusiu taka dobra jesteś? Bo najwyraźniej uważasz mieszkańców Bolesławca za gorszych od siebie - same zacofane i prymitywne osoby twoim zdaniem. Nie jest to ładne traktowanie bliźnich. Córeczka jest politykiem, a polityków powinno się rozliczać z ich czynów - najlepiej samych dobrych czynów na rzecz społeczeństwa.
Podaj przykłady, to może zmienię zdanie i odwołam to, co napisałem.
~~Stalowoniebieska Liatra napisał(a):dlaczego zaraz Czytelniku? Może więcej merytoryki ( wiem, słowo dla niektórych niezrozumiałe) a nie wyzwiska.Ktoś napisał: ~~Kredowobiały Ognik napisał(a): No widzisz mamusiu, a żadnego przykładu pozytywnej działalności córeczki podać nie potrafisz. A w czym ty mamusiu taka dobra jesteś? Bo najwyraźniej uważasz mieszkańców Bolesławca za gorszych od siebie - same zacofane i prymitywne osoby twoim zdaniem. Nie jest to ładne traktowanie bliźnich. Córeczka jest politykiem, a polityków powinno się rozliczać z ich czynów - najlepiej samych dobrych czynów na rzecz społeczeństwa.
TO NIE MOJA CÓRKA GŁĄBIE.
Zastosowana autokorekta
~~Gosia napisał(a): Nie wiem, czy wszyscy pamiętają, ale właśnie dzięki Jej "pomyłce" podczas głosowania Telewizja Kurskiego otrzymała dotację w wysokości 2 mln PLN. I to chyba byłaby największą zasługa...
~~Stalowoniebieska Liatra napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kredowobiały Ognik napisał(a): No widzisz mamusiu, a żadnego przykładu pozytywnej działalności córeczki podać nie potrafisz. A w czym ty mamusiu taka dobra jesteś? Bo najwyraźniej uważasz mieszkańców Bolesławca za gorszych od siebie - same zacofane i prymitywne osoby twoim zdaniem. Nie jest to ładne traktowanie bliźnich. Córeczka jest politykiem, a polityków powinno się rozliczać z ich czynów - najlepiej samych dobrych czynów na rzecz społeczeństwa.
Ten cały program zielonych na całym świecie to zwykły powrót człowieka do jaskiń. Ale najgorsze jest to rzecz że to ludzie głosują tłumnie na tych eko terrorystów którzy głoszą idee skrajnie lewicowe.
TO NIE MOJA CÓRKA GŁĄBIE.
~~Mama napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kredowobiały Ognik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mama napisał(a): Nie macie pojęcia o dokonaniach tej Pani. Z resztą nie dziwi mnie to. Bolesławiec jest skrajnie zacofany.
Mamusiu, ale córeczka nam się nie podoba. Jej poglądy zielone i czerwone nie podobają nam się. Zieloni to taka sekta religijna, co to chcą wszystkich na siłę na swoją modłę przerobić i zakazać nam jedzenia mięsa, łowienia ryb, lotów samolotami i wszystkiego, co ich zdaniem szkodzi ich bogini, matce Ziemi. A do tego są czerwoni, a komuniści każdemu znającemu historię kojarzą się z masowymi morderstwami.
Co co ta pani zrobiła takiego dobrego dla społeczeństwa? Kasa dla Kurskiego, to pieniądze w błoto.
Was nawet nie trzeba komentować. Zacofanie i prymityw.
A wasz "postęp" ma polegać na zapędzeniu nas do jaskiń.