~~Pinochet napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Pinochet , gdzie tych przepisów szukać - podaj link .
Do środka Twojej głowy nie mam dostępu .
A ponad 500 codziennych "ofiar " covida w Polsce nic Ci nie mówi? Wisielski tydzień temu w wywiadzie telewizyjnym mówił,że u nas tak się liczy zmarłych na covid w odróżnieniu od Niemiec na przykład.Jestes głupi czy tylko rzniesz takiego?
Powtarzam , jedna Pani drugiej Pani też mówiła , udowodnij że niczym od tych Pań z powiedzenia się nie różnisz .
Dopisane 16.12.2021r. o godz. 15:49:
Dobrze pinochet , zrobię to za Ciebie - -- " Niemcy zgłaszają jako zgony covidowe tylko te, które są wyłącznie z powodu covidu, nie zgłaszają tych, które dotyczą wielochorobowości ."
Wiesz dlaczego tak skłamał - aby usprawiedliwić się z powodu tak dużej liczby zgonów u nas w stosunku do znacznie większych Niemiec .
Drążyłem to dla tego że dla was Niedzielski to kłamca , to jedyne jest prawdą , żenada .
Dopisane 16.12.2021r. o godz. 15:55:
Horus napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~sygnalista , tyle afer , a Ty chcesz spać jak Horus w stanie wojennym . chcesz mi powiedzieć że popierasz
afery i przekręty z pieniądze podatników , aż tak nisko upadłeś .
ty intelektualny gniocie ...
podsumowano twoją ''opozycyjność '' w innym temacie ...
a gdzie ty dupku napisałeś jedno słowo o pisowskiej jakiejkolwiek aferze?
ty chodząca pisowska ''wazelino'';D
ty stetryczały kmiotku śmiesz do innych pisać o ich ''upadku'' ?
;D
Dopisane 16.12.2021r. o godz. 15:02:rozumiesz znaczenie ''stetryczały'' czy musisz wygoglować? ;D
Rozumiesz podła gnido co to jest obszczekiwanie . zdziczały z nienawiści snobie .
Wygogluj jak nie wiesz co to jest snobizm .