~~Miętowy Nachyłek napisał(a): Pociąg ze Wschodniego jak jechał do Złotoryi to się śmiali że szybciej by było Tysiąclecia przejść pieszo i w okolicach obecnego ronda do niego wsiąść. Taką miał zawrotną prędkość.
~~Miętowy Nachyłek napisał(a): A swoją drogą, to skoro mieszkałeś na Fabrycznej to może razem chodziliśmy do podstawówki Nr.2 Ja co prawda mieszkałem na Gdańskiej, ale że moja mama prowadziła księgowość w tej szkole to do niej chodziłem. Najpierw w Ogólniaku a potem do nowej na Bielskiej. Miałem kolegę właśnie z Fabrycznej.
~~Miętowy Nachyłek napisał(a): Niestety pamięć szwankuje i nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywał. Ale jak znajdę fotografię z 8 klasy to tam na odwrocie są podpisy wszystkich to powinienem dojść .
~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Miętowy Nachyłek napisał(a): Niestety pamięć szwankuje i nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywał. Ale jak znajdę fotografię z 8 klasy to tam na odwrocie są podpisy wszystkich to powinienem dojść .
Z jakiego rocznika ten kolega był?.
~~Sepiowa Abelia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Miętowy Nachyłek napisał(a): Niestety pamięć szwankuje i nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywał. Ale jak znajdę fotografię z 8 klasy to tam na odwrocie są podpisy wszystkich to powinienem dojść .
Z jakiego rocznika ten kolega był?.
1957r
Kurde, mój rocznik :)