M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kasztanowatoczerwona Portulaka napisał(a): Ale w jakim celu? Przecież zaszczepieni zarażają tak samo jak niezaszczepieni. Jeśli się myślę, proszę o źródło badań udowadniających, że jest inaczej i wyprowadzenie mnie z błędu.
To pytanie i prawda w nim zawarta daje tylko jedną możliwość , kolędy tak jak domownicy i kolędnicy będą w odpowiednich maseczkach co moim zdaniem jest niewykonalne , prosty wniosek - nie dla kolędowania .
No Lucuś, teraz to już grubo pojechałeś! Totalitarnie! Jak na członka ZBoWiT (Związku Bojowników o Wyszczepienia i Totalitaryzm) przystało!
Co ci Lucuś do tego czy ja chcę księdza przyjmować czy nie? To nie twoja sprawa, dziecko drogie. Zwłaszcza, że głoszone przez ciebie covidowe dogmaty coraz głupsze się okazują. Holandia wyczepiona według twoich pomysłów, bo 85% wyczepionych i zamykają cały kraj na święta. A ty dalej farmazony piszesz, że jak byłoby 80% wyczepionych to byłby koniec plandemii.
Lucuś, powinniście się razem z Siomonem puknąć w głowę, bo widać co warte wasze teorie.
Twój fan (nieczepiony)