Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Księża w czasie kolędy powinni legitymować się paszportem covidowym
~~Czerwonobrunatna Jeżówka niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 13:40
~~ napisał(a): ***** *** i każdego śmiecia na nich głosującego !

O której dzisiaj UB-party w rynku?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 13:45
Oczywiście, że powinien mieć.
~~Fan Lucka niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 13:47
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kasztanowatoczerwona Portulaka napisał(a): Ale w jakim celu? Przecież zaszczepieni zarażają tak samo jak niezaszczepieni. Jeśli się myślę, proszę o źródło badań udowadniających, że jest inaczej i wyprowadzenie mnie z błędu.

To pytanie i prawda w nim zawarta daje tylko jedną możliwość , kolędy tak jak domownicy i kolędnicy będą w odpowiednich maseczkach co moim zdaniem jest niewykonalne , prosty wniosek - nie dla kolędowania .

No Lucuś, teraz to już grubo pojechałeś! Totalitarnie! Jak na członka ZBoWiT (Związku Bojowników o Wyszczepienia i Totalitaryzm) przystało!
Co ci Lucuś do tego czy ja chcę księdza przyjmować czy nie? To nie twoja sprawa, dziecko drogie. Zwłaszcza, że głoszone przez ciebie covidowe dogmaty coraz głupsze się okazują. Holandia wyczepiona według twoich pomysłów, bo 85% wyczepionych i zamykają cały kraj na święta. A ty dalej farmazony piszesz, że jak byłoby 80% wyczepionych to byłby koniec plandemii.
Lucuś, powinniście się razem z Siomonem puknąć w głowę, bo widać co warte wasze teorie.

Twój fan (nieczepiony)
~~Krzychu niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 14:24
Jeśli ksiądz każe zakładać maski i nie wpuszczał do kościoła to do mnie też niech nie przychodzi. Na szczęście w mojej parafii jest normalny ksiądz.
~~Sinoniebieski Głąbigroszek niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 14:50
Ja pójdę z kolendą do przykurcza, ciekawe czy mnie wpuści. Przekazać chce znak pokoju
211
skorn
19 grudnia 2021r. o 14:52
~~Sinoniebieski Głąbigroszek napisał(a): z kolendą

Nazwiska pisze się wielką literą, gamoniu.

<i>
~~Miedzianoczerwona Sośnica niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 15:10
Ja konsekwentnie nie wpuszczam, chocby sie nawet legitymowali paszportem dyplomatycznym.
~~Xxx niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 15:42
~~Malkon napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kasztanowatoczerwona Portulaka napisał(a): Ale w jakim celu? Przecież zaszczepieni zarażają tak samo jak niezaszczepieni. Jeśli się myślę, proszę o źródło badań udowadniających, że jest inaczej i wyprowadzenie mnie z błędu.
Myślenie typowo polskie "udowodnij". Ten, który chce się zaszczepić lub nie chce sam według swojego wyobrażenia wie co jest dla niego lepsze. Tylko nie wiem dlaczego biadoli gdy go dotknie nieszczęście, czego nikomu nie życzę, i wówczas mówi dlaczego tego czy tamtego nie zrobiłem.

Racja,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza