~~Żółtawozielona Męczennica napisał(a): Szambo wyległo na bolesławieckie ulice.
~~Hall napisał(a): No i koronawirus nagle na tvn zniknął na tych zgromadzeniach w większych miastach. Walą non stop w rząd że nic nie robi w tej sprawie a tu, kiedy idzie o ich interes to nagle można się gromadzić. To jest właśnie ta wasza wolna i demokratyczna telewizja.
~~Lilioworóżowy Floks napisał(a): TVN jest stacją komercyjną emitującą płatne reklamy i zarabiającą na tym że ja tracę mój czas oglądając te reklamy, które tylko mi przeszkadzają. TVN nie płaci ani mi ani innym widzom za nasz stracony czas na oglądanie TVN. Teraz TVN oczekuje abym bronił TVN za darmo np przez 3 godziny manifestacji (koszt 150 zł poniesiony przeze mnie) aby TVN dalej mogła zarabiać na moim czasie straconym na oglądanie TVN i ich reklam, na których TVN zarabia. TVN naprawdę ma swoich widzów za frajerów którzy za darmo będą biegać po ulicach na każde żądanie TVN oraz korporacji będącej właścicielem TVN. Dziwne że Ci sami ludzie katolików nazywają ciemnogrodem a sami zachowują się jak stado baranów spędzone na ulice przez kilku polityków którzy przy okazji liczą na większe słupki poparcia. Wolnych mediów już nie ma bo wszystkie media przejęły korporacje a ostatnie wolne media na świecie czyli Youtube już dawno podlega ściślej cenzurze. Jeżeli biegając i wrzeszcząc na ulicach myślicie że bronicie wolności to wyprowadzam Was z błędu - bronicie jakiejś korporacji zarabiającej na wciskaniu Wam kitu reklamowego na zasadzie głupi kupi bo tak o Was myślą ci dla których teraz wrzeszczycie wolność mediów
~~Kremowy Pięciornik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lilioworóżowy Floks napisał(a): TVN jest stacją komercyjną emitującą płatne reklamy i zarabiającą na tym że ja tracę mój czas oglądając te reklamy, które tylko mi przeszkadzają. TVN nie płaci ani mi ani innym widzom za nasz stracony czas na oglądanie TVN. Teraz TVN oczekuje abym bronił TVN za darmo np przez 3 godziny manifestacji (koszt 150 zł poniesiony przeze mnie) aby TVN dalej mogła zarabiać na moim czasie straconym na oglądanie TVN i ich reklam, na których TVN zarabia. TVN naprawdę ma swoich widzów za frajerów którzy za darmo będą biegać po ulicach na każde żądanie TVN oraz korporacji będącej właścicielem TVN. Dziwne że Ci sami ludzie katolików nazywają ciemnogrodem a sami zachowują się jak stado baranów spędzone na ulice przez kilku polityków którzy przy okazji liczą na większe słupki poparcia. Wolnych mediów już nie ma bo wszystkie media przejęły korporacje a ostatnie wolne media na świecie czyli Youtube już dawno podlega ściślej cenzurze. Jeżeli biegając i wrzeszcząc na ulicach myślicie że bronicie wolności to wyprowadzam Was z błędu - bronicie jakiejś korporacji zarabiającej na wciskaniu Wam kitu reklamowego na zasadzie głupi kupi bo tak o Was myślą ci dla których teraz wrzeszczycie wolność mediów
Jak oglądasz Kurskiego propagandę to nie tracisz czasu a te 2 miliardy co rok to danina nie z twoich podatków?