Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protest w Bolesławcu w związku z atakiem PiS na wolne media. NA ŻYWO
~~Żółtawozielona Męczennica niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 20:43
Szambo wyległo na bolesławieckie ulice.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Barwinkowa Jasnota niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 20:58
~~Żółtawozielona Męczennica napisał(a): Szambo wyległo na bolesławieckie ulice.

Czyżby Szymon Pogoda ? Jesteś skończony w Sejmie.
~~Kremowy Pięciornik niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 21:04
~~Hall napisał(a): No i koronawirus nagle na tvn zniknął na tych zgromadzeniach w większych miastach. Walą non stop w rząd że nic nie robi w tej sprawie a tu, kiedy idzie o ich interes to nagle można się gromadzić. To jest właśnie ta wasza wolna i demokratyczna telewizja.

A czy głupku widziałeś te 60 tysięcy kibiców na meczu Polska -Węgry i nikt nie miał maseczki
~~Lilioworóżowy Floks niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 21:18
TVN jest stacją komercyjną emitującą płatne reklamy i zarabiającą na tym że ja tracę mój czas oglądając te reklamy, które tylko mi przeszkadzają. TVN nie płaci ani mi ani innym widzom za nasz stracony czas na oglądanie TVN. Teraz TVN oczekuje abym bronił TVN za darmo np przez 3 godziny manifestacji (koszt 150 zł poniesiony przeze mnie) aby TVN dalej mogła zarabiać na moim czasie straconym na oglądanie TVN i ich reklam, na których TVN zarabia. TVN naprawdę ma swoich widzów za frajerów którzy za darmo będą biegać po ulicach na każde żądanie TVN oraz korporacji będącej właścicielem TVN. Dziwne że Ci sami ludzie katolików nazywają ciemnogrodem a sami zachowują się jak stado baranów spędzone na ulice przez kilku polityków którzy przy okazji liczą na większe słupki poparcia. Wolnych mediów już nie ma bo wszystkie media przejęły korporacje a ostatnie wolne media na świecie czyli Youtube już dawno podlega ściślej cenzurze. Jeżeli biegając i wrzeszcząc na ulicach myślicie że bronicie wolności to wyprowadzam Was z błędu - bronicie jakiejś korporacji zarabiającej na wciskaniu Wam kitu reklamowego na zasadzie głupi kupi bo tak o Was myślą ci dla których teraz wrzeszczycie wolność mediów
~~Kremowy Pięciornik niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 22:06
~~Lilioworóżowy Floks napisał(a): TVN jest stacją komercyjną emitującą płatne reklamy i zarabiającą na tym że ja tracę mój czas oglądając te reklamy, które tylko mi przeszkadzają. TVN nie płaci ani mi ani innym widzom za nasz stracony czas na oglądanie TVN. Teraz TVN oczekuje abym bronił TVN za darmo np przez 3 godziny manifestacji (koszt 150 zł poniesiony przeze mnie) aby TVN dalej mogła zarabiać na moim czasie straconym na oglądanie TVN i ich reklam, na których TVN zarabia. TVN naprawdę ma swoich widzów za frajerów którzy za darmo będą biegać po ulicach na każde żądanie TVN oraz korporacji będącej właścicielem TVN. Dziwne że Ci sami ludzie katolików nazywają ciemnogrodem a sami zachowują się jak stado baranów spędzone na ulice przez kilku polityków którzy przy okazji liczą na większe słupki poparcia. Wolnych mediów już nie ma bo wszystkie media przejęły korporacje a ostatnie wolne media na świecie czyli Youtube już dawno podlega ściślej cenzurze. Jeżeli biegając i wrzeszcząc na ulicach myślicie że bronicie wolności to wyprowadzam Was z błędu - bronicie jakiejś korporacji zarabiającej na wciskaniu Wam kitu reklamowego na zasadzie głupi kupi bo tak o Was myślą ci dla których teraz wrzeszczycie wolność mediów

Jak oglądasz Kurskiego propagandę to nie tracisz czasu a te 2 miliardy co rok to danina nie z twoich podatków?
~~JP3 niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 22:41
~~Kremowy Pięciornik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lilioworóżowy Floks napisał(a): TVN jest stacją komercyjną emitującą płatne reklamy i zarabiającą na tym że ja tracę mój czas oglądając te reklamy, które tylko mi przeszkadzają. TVN nie płaci ani mi ani innym widzom za nasz stracony czas na oglądanie TVN. Teraz TVN oczekuje abym bronił TVN za darmo np przez 3 godziny manifestacji (koszt 150 zł poniesiony przeze mnie) aby TVN dalej mogła zarabiać na moim czasie straconym na oglądanie TVN i ich reklam, na których TVN zarabia. TVN naprawdę ma swoich widzów za frajerów którzy za darmo będą biegać po ulicach na każde żądanie TVN oraz korporacji będącej właścicielem TVN. Dziwne że Ci sami ludzie katolików nazywają ciemnogrodem a sami zachowują się jak stado baranów spędzone na ulice przez kilku polityków którzy przy okazji liczą na większe słupki poparcia. Wolnych mediów już nie ma bo wszystkie media przejęły korporacje a ostatnie wolne media na świecie czyli Youtube już dawno podlega ściślej cenzurze. Jeżeli biegając i wrzeszcząc na ulicach myślicie że bronicie wolności to wyprowadzam Was z błędu - bronicie jakiejś korporacji zarabiającej na wciskaniu Wam kitu reklamowego na zasadzie głupi kupi bo tak o Was myślą ci dla których teraz wrzeszczycie wolność mediów

Jak oglądasz Kurskiego propagandę to nie tracisz czasu a te 2 miliardy co rok to danina nie z twoich podatków?

Ale z kim ty chcesz dyskutować?
~~ArkadiuszW niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 22:43
Jarek jak co roku w zimie wyprowadził lokalnych głupków na ulice żeby przegłosować inne ustawy scenariusz prosty .Prezydent nie podpisze ale lokalne głupki wyjdą czymś się zajmą a w tym czasie można cos wprowadzić .Biedna ty ciemnoto Bolesławiecka. Ale wy głupi jesteście.
~~ArkadiuszW niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 22:45
Znowu wzięliście udział w kontrolowanej rozgrywce Jarosława. Ameby
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.