~~Złotawordzawa Budleja napisał(a): Ale odlot na bolcu dzisiaj!!!
~~Karol napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Budleja napisał(a): Ale odlot na bolcu dzisiaj!!!
Odlot, bo przedstawili informacje o tym, że dzisiaj jest przesilenie zimowe?
~~Złotawordzawa Budleja napisał(a): Na stole stawiano 12 potraw, symbolizujących 12 miesięcy roku oraz sianko pod stołem, które miało sprawić, by bóg żniw - Rgieł łaskawiej spojrzał na daną rodzinę. (interia).
Odlot totalny.
~~Złotawordzawa Budleja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karol napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Budleja napisał(a): Ale odlot na bolcu dzisiaj!!!
Odlot, bo przedstawili informacje o tym, że dzisiaj jest przesilenie zimowe?
Doczytałeś Karolku?
Na stole stawiano 12 potraw, symbolizujących 12 miesięcy roku oraz sianko pod stołem, które miało sprawić, by bóg żniw - Rgieł łaskawiej spojrzał na daną rodzinę. (interia).
Odlot totalny.
Ja jak na prawdziwego Szczepana przystało w tym roku na stole położę 12 strzykawek
~~Wili napisał(a): A niech będzie i tak zimno i tak bez pieniędzy za to Rząd się dobrze trzyma, pozdro dla wyborców PiS fajne macie Święta ha ha a jakie drogie .Prezent od Prezesa .
~~Złotożółty Miłorząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wili napisał(a): A niech będzie i tak zimno i tak bez pieniędzy za to Rząd się dobrze trzyma, pozdro dla wyborców PiS fajne macie Święta ha ha a jakie drogie .Prezent od Prezesa .
Co głupiemu po rozumie?