~~Smolista Metasekwoja napisał(a): Mdli mnie jak czytam te posty o biednych zwierzakach. Nabierzecie sobie kotów a potem puszczacie to na podwórko. to idzie do sąsiadów i np jak w moim przypadku regularnie podsikuje elewację i drzwi balkonowe. Niejednokrotnie zwracałem uwagę włascicielce zeby ogarnęła kotka na co zawsze słyszałem że to biedny zwierzak i nie wie że żle robi. No to zadzwoniłe ze błąka się kot tu cały czas przyjechali złapali i poszedł do bidula.....
~~Migdałowa Frezja napisał(a):i pewnie zaszczepiony jesteś,czyli pełny pakiet ,gratuluje głupoty.Ktoś napisał: ~~Smolista Metasekwoja napisał(a): Mdli mnie jak czytam te posty o biednych zwierzakach. Nabierzecie sobie kotów a potem puszczacie to na podwórko. to idzie do sąsiadów i np jak w moim przypadku regularnie podsikuje elewację i drzwi balkonowe. Niejednokrotnie zwracałem uwagę włascicielce zeby ogarnęła kotka na co zawsze słyszałem że to biedny zwierzak i nie wie że żle robi. No to zadzwoniłe ze błąka się kot tu cały czas przyjechali złapali i poszedł do bidula.....
~~klucznick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Migdałowa Frezja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Smolista Metasekwoja napisał(a): Mdli mnie jak czytam te posty o biednych zwierzakach. Nabierzecie sobie kotów a potem puszczacie to na podwórko. to idzie do sąsiadów i np jak w moim przypadku regularnie podsikuje elewację i drzwi balkonowe. Niejednokrotnie zwracałem uwagę włascicielce zeby ogarnęła kotka na co zawsze słyszałem że to biedny zwierzak i nie wie że żle robi. No to zadzwoniłe ze błąka się kot tu cały czas przyjechali złapali i poszedł do bidula.....
i pewnie zaszczepiony jesteś,czyli pełny pakiet ,gratuluje głupoty.
Miał miał,ałła ałła