''W domu przy ładowaniu w taryfie nocnej koszt jazdy tym autem wynosi 5,50 zł na 100 km - mówi Arkadiusz. ''
a teraz napisz że mając ''nocną taryfę '' (tańszą) masz przy okazji taryfę dzienną droższą ...
ja mam dzienną ,nocną i jeszcze ''weekendową''
każda ma inną cenę i inny tzw. ''przesył'' więc troszkę więcej rzetelności w wypowiedzi ...
zresztą myślę że ''pan Arkadiusz '' to postać fikcyjna bo sporo miejsca zabiera tutaj zachwalanie auta jak i formy zakupu...
~~Złocistozielony Omieg niezalogowany 29 grudnia 2021r. o 19:29
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Do czego najlepiej nadaje się auto elektryczne? :)
Auto elektryczne nadaje się do naładowania smartfona :)
Zimą w podróż nie należy się wybierać takim autem. Chyba, że ktoś autem spalinowym może nas holować.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.