~~Fan Lucka napisał(a): Lucuś, dziecko drogie! A co powiesz o wypowiedzi prof.Kuny, który potwierdza to, co staramy ci się wytłumaczyć od dawna.
https://nczas.com/2021/12/22/roznica-nie-wynika-przede-wszystkim-z-poziomu-zaszczepienia-prof-kuna-o-tragicznej-statystyce-zgonow-w-polsce/
To jak to jest Lucuś? Dlaczego ludzie umierają?
Twój fan
Po przeczytaniu całego artykułu nie wiem , śmiać się czy płakać nad Twoim losem , losem człowieka nie potrafiącego zrozumieć wypowiedzi profesora .
Czytaj konkluzję sto razy , jak mało to jeszcze więcej , ocena logiczna profesora obala wszystkie brednie które wypisywałeś , nade wszystko o sposobach leczenia , domowe znacznie korzystniejsze dla chorego , szpital w ostateczności .
CZYTAJ POWOLUTKU , MOŻE COŚ ZROZUMIESZ -- " Co więc powinniśmy zrobić w obliczu zapowiadanej kolejnej fazy zakażeń?
PRZEDE WSZYSTKIM SZCZEPIĆ SIĘ , bo Omikron nie będzie atakował osób będących po dawce przypominającej szczepionki. TO BARDZO WARZNE . Tych, którzy jeszcze się nie zaszczepili w ogóle, TRZEBA DO SZCZEPIEŃ NAMAWIAĆ , ale musimy bardzo mocno skupić się na tym, aby te blisko 70 procent dorosłych osób, które przyjęło szczepienie podstawowe, zaszczepiło się dawką przypominającą.
BO SZCZEPIENIA TO BARDZO WARZNA FORMA OCHRONY , ale nie zgadzam się z tym, że obecne statystyki zgonów wynikają głównie z tego, że za mało osób się dotychczas zaszczepiło. Przyczyn jest zdecydowanie więcej i są one kombinacją tych czynników, które wymieniłem. Zanieczyszczenie powietrza, brak realnej opieki domowej nad pacjentami z COVID-19, zbyt szybkie aplikowanie bez badań antybiotyków, a także zła profilaktyka chorób przewlekłych w Polsce.
O tym nie mówiłem wcześniej, ale to także jedna z przyczyn. W Polsce profilaktyka chorób przewlekłych wygląda bardzo słabo, a one w kombinacji z COVID-19 dają później właśnie taki tragiczny obraz zgonów, jaki widzimy.
Nic dodać nic ująć , podobnych opinii czytałem wiele , życzenie dla Ciebie z okazji Świąd -- oby dobry Pan Bóg sprawił abyś zrozumiał to co czytasz .
Wklejaj jak najwięcej takich linków z rzetelną analizą rzeczywistości w jakiej żyjemy .
Zdrowych Pogodnych Świąt .