~~Pinochet napisał(a): Redakcja nawet w wigilię nie odpuści straszenia społeczeństwa ta plandemia.Z przyjemności czy dla pieniędzy?
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): Redakcja nawet w wigilię nie odpuści straszenia społeczeństwa ta plandemia.Z przyjemności czy dla pieniędzy?
Podawanie faktów = oficjalnych danych to straszenie? nie , to po prostu informacja jak każda inna :)
Co wy macie z tym straszeniem? :) jakaś fobia?
~~Ametystowy Szparag napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): Redakcja nawet w wigilię nie odpuści straszenia społeczeństwa ta plandemia.Z przyjemności czy dla pieniędzy?
Podawanie faktów = oficjalnych danych to straszenie? nie , to po prostu informacja jak każda inna :)
Tak jest to straszenie i nic więcej . Dwa tygodnie zmarł mój Tato i też zadano delikatnie pytanie czy zgadzamy się na wpisanie covid . Oczywiście Tato zmarł na całkiem inna chorobę więc pewnie nie tylko my mamy takie oferty a niektórzy stoją przed faktem dokonanym
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): Redakcja nawet w wigilię nie odpuści straszenia społeczeństwa ta plandemia.Z przyjemności czy dla pieniędzy?
Spier....
~~Śnieżnobiały Wrzos napisał(a): Skąd wy możecieDokładnie nie moja mama zmarła na raka a lekarz pyta czy wpisać COVID..
Wiedzieć na co ci ludzie umarli? Na covida bo tak wpisali w papiery? Zajmijcie się czymś innym bo to już się zrobiło nudne.
~~Kasztanowatoczerwona Facelia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Śnieżnobiały Wrzos napisał(a): Skąd wy możecieDokładnie nie moja mama zmarła na raka a lekarz pyta czy wpisać COVID..
Wiedzieć na co ci ludzie umarli? Na covida bo tak wpisali w papiery? Zajmijcie się czymś innym bo to już się zrobiło nudne.