Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prezydent zawetował ustawę lex-TVN. Protesty w obronie wolnych mediów przyniosły skutek!
~~yorg2000 niezalogowany
27 grudnia 2021r. o 13:35
Piep..nie kotka bez użycia młotka! Naprawdę wierzycie, że veto to skutek czyichkolwiek protestów??? Przecież to ustawka dla zmydlenia oczu wyborcom. Pis wiedział, że zabrnął w ślepą uliczkę i znalazł z niej proste wyjście, by nie stracić twarzy u swego żelaznego elektoratu, karmionego non-stop strachem przed zgniłym zaborczym Zachodem: "No i proszę: winy jest ten nieopierzony prezydent Duda, który ośmiela się być czasem niezależny i mieć inne zdanie niż Prezes" ;-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowożółty Kocanki niezalogowany
27 grudnia 2021r. o 13:49
szkoda że długopis nie zawetował ustawy o mandatach 30 000 zł które wchodzą w życie 1 stycznia.
~~Złocistobrązowa Jeżówka niezalogowany
27 grudnia 2021r. o 13:54
To Sas jest kobietą ??? Ale jaja!!!
~~przemyślenie niezalogowany
27 grudnia 2021r. o 13:54
nie wiem dlaczego:), ale mam nieodparte wrażenie że to tylko taki manewr taktyczny:)
~~Wyborca PIS niezalogowany
27 grudnia 2021r. o 14:01
A w dupie mam ten TVN i to drugie TVP . To jest ta sama Qurwa.
~~Normaln człowiek niezalogowany
27 grudnia 2021r. o 14:05
Czeba czeba mieć nie równo pod sufitem żeby łazić i bronić tą jedną czy drugą stronę .
~~Lawendowoniebieska Lantana niezalogowany
27 grudnia 2021r. o 14:05
Przecież TVP i TVN tak naprawdę mają jednego właściciela , wojna między nimi to teatr dla baranów .Prezydent nie ma nic do gadania , musiał zawetować ustawę która była tylko pozorem walki z TVN .Nasi administratorzy kraju nie podskoczą za wysoko ,mogą robić tylko ruchy pozorne
~~Aneta niezalogowany
27 grudnia 2021r. o 14:07
Ja myślę że to sukces stolca i tych panów ze strajku kobiet z Bolesławca. No chyba że to nie panowie bo sama już nie wiem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Zapraszamy