~~Brunatnofioletowy Driakiew niezalogowany 30 grudnia 2021r. o 10:24
"-nie trzymaj petard, fajerwerków i innych materiałów pirotechnicznych w dłoniach, zwłaszcza po odpaleniu,"
A przed odpaleniem czym mam je trzymać? stopami? :)
~~Wykrzyknik niezalogowany 30 grudnia 2021r. o 10:42
~~Brunatnofioletowy Driakiew napisał(a): "-nie trzymaj petard, fajerwerków i innych materiałów pirotechnicznych w dłoniach, zwłaszcza po odpaleniu,"
A przed odpaleniem czym mam je trzymać? stopami? :)
apel dobry ale oprócz niego może jakiś wieczorny patrol w okolice Małachowskiego Staszica?
wczoraj wieczorem jakiś du,,reń nawet nie czekał do Sylwestra...
~~Agnieszka niezalogowany 30 grudnia 2021r. o 11:43
Od tygodnia jakiś pirotechnik odpala codziennie ok 22 na osiedlu Kwiatowym fajerwerki. Może szanowny patrol straży miejskiej się pofatyguje w te rejony. Przecież jest ustawa, która zezwala na to sylwestrowe szaleństwo, a tak zapomniałam - my mamy gen nieposłuszeństwa.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.