PIS-PO-PRL napisał(a): Ooo Jurek się odpalił :D
A kiedy to ja negowałem pandemie?
Jeden sklerotyk, drugi udaje że po naszemu czytać umie i coś z tego rozumie.
Wy niemcy, to nawet zabawni być potraficie ;)
W imię czystości krwi szczypanej :D
Jurek nie pierwsze raz tu już ''odpalił'' :D
nawet to że jak wspominasz teraz będzie każdemu z oponentów zarzucał negowanie pandemii :D
chciałbym aby znalazł jeden mój wpis gdzie to ja niby neguję jego obecność ...chłop myli pojęcia a to że kieruje się emocjami i osobistymi ''ansami'' odbiera mu zdrowy rozsądek ...
ale Niemcy niekiedy tak mają ...;D
a to pisanie o ''czystości krwi'' -to o ile pamiętam zwrot po raz pierwszy zastosowany przez lucusia - to już prawie jak pisanie o czystości ''krwi arryjskiej'' ;D
co się zrodzi jeszcze w ich głowach tego nikt nie przewidzi...
Nie chce mi się za bardzo rozpisywać Jurek ale to nie ja daję się ''łapać'' a ty ...''dzieciaku komunistycznych czasów''
popatrz jak to lucuś broni się przed takim określeniem ,jak pluje swoim ''sowieckim'' jadem kiedy mu o tym wspominam ...nie wiem i mnie to nie interesuje czy byłeś w PZPR czy nie ale lucuś na ''bank'' w niej był ...;D
stąd w nim tyle zwykłej nienawiści do mnie bo ja mu wprost o tym piszę ...
piszesz że ''jesteś realistą''?...przecież to bzdura i dobrze o tym wiesz...;D
piszesz ...''Zacznij tolerować osoby innego poglądu , uświadamiając że nie wszyscy musza być jak Janusz''
a jak z tolerancją u ciebie?...a jak z tolerancją u twojego brata?
napiszesz mi tu że jesteście tolerancyjni? przecież przykładów na tą waszą ''tolerancję '' jest tu od cholery...
warto pamiętać co się pisze Jurek bo inaczej można zabrnąć w ślepy zaułek ...
a wiesz kiedy o to najłatwiej?...jak się po prostu łże...;D dlatego mnie nie złapiecie na kłamstwie bo ja zawsze piszę co myślę i w przeciwieństwie do takiego lucusia ,myślę co piszę ...;D
więc zanim zaczniesz kolejne swoje wywody na temat swojego nowego ''faterlandu'' ;D i ''dutch paradise'' ;D pomyśl by nie narażać się na śmieszność...
zanim zaczniesz pisać o swoim ''realiźmie'' też pomyśl bo to już wygląda na czystą kpinę z twojej strony...;D
lucuś , ty i ''realizm'' to jak ogień i woda...;D