Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Możesz upiec ciasto i przynieść w dniu Finału do WOŚP-owej kawiarenki
22258
#Horus nieaktywny
9 stycznia 2022r. o 10:07
zawsze popierałem działania WOŚP-u ale takim pomysłom jak przynoszenie ciast do ''kawiarenki'' jestem przeciwny...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Orzechowa Lawenda niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 10:16
W czym problem?Kto chce, to wspiera WOŚP, a kto nie chce, to niech się nie mędrkuje.
~~MatkaBiedronia niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 10:39
Agent Jurek lubi makowca.
~~bazyliszek niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 11:26
~~Magdalena napisał(a): Oby nigdy Twoje dziecko/wnuk/ktoś z rodziny nie musiał korzystać z tego sprzętu w szpitalu.
brak dostępu do służby zdrowia ludzie umierają w poczekalniach i karetkach a naiwni polacy obdarowują hućpe,zamiast zbojkotować całe to okradanie ludzi.
~~zocha z Ocic niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 11:38
Potrafiem, umiem, ale nie upiekem!!!
~~Atramentowy Pierwiosnek niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 11:46
Ja upiekę
~~Wrzosowy Zawciąg niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 16:12
~~Magdalena napisał(a): Oby nigdy Twoje dziecko/wnuk/ktoś z rodziny nie musiał korzystać z tego sprzętu w szpitalu.
Doceniam wysilki Owsiaka, ale uwazam, ze tyle lat od wyjscia z komuny powinno wystarczyc, aby sluzba zdrowia zaczela finansowac sie ze skladek i podatkow. Ciagle kwestowania prowadzi do tego, ze sluzba zdrowia czeka na datki spoleczne, uwazajac, ze one sie po prostu slusznie naleza przy jednoczesnie coraz wyzszych skladkach na ubezpieczeni zdrowotne. Nie moge jednoczesnie placic prawie 1000 zl skladki miesiecznie i dodatkowo wrzucac na ten sam cel do puszki.
~~Ciemnokasztanowy Kalocefalus niezalogowany
9 stycznia 2022r. o 16:59
~~Atramentowy Pierwiosnek napisał(a): Ja upiekę

Ty lepiej nie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza