Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Maciej Małkowski gościem Bolec.Info
~~Ilona niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 12:22
Szkoda prądu na tych nierobów efekt macie w Sejmie i partiach same kryształy i gdzieś przepadły miliony . Nigdy w życiu na żadnego z tych ludzi nie zagłosuje bo dobrze to oni sobie tylko zrobią a jak ktoś mi piepszy i dobrach społecznym , patriotyźmie i obiecuje gruszki to taki sam efekt jak złodziej w kościele , może się i modli ale co z tego .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Dyniowy Tytoń niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 12:23
Brawo panie Macieju.Proszę o wytrwałość.
~~Tommy niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 12:32
Ciekawy wywiad. Sporo racji.
~~Zet niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 13:08
Maciej, rób swoje, o to chodzi!
~~Wyborca niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 13:27
Kiedy Bolesławiec się obudzi i zmieni prezydenta!!!!!! Czas na świeże spojrzenie. Dość Piotrka czas na Macieja!!!
~~Widz niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 13:45
Spokojnie wypunktował to o czym wielu ludzi mówi. Ludzie to wiedzą ale boją się mówić bo wiedza co może ich spotkać. Dobrze że ktoś ma inne mądrzejsze spojrzenie na sprawy miasta.
~~Karolina niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 13:46
Panie Macieju, jestem już emerytką, prowadziłam działalność gospodarczą w naszym powiecie. Jak daleko sięgam pamięciom to podatki od nieruchomości i środków transportu dla prowadzących działalność gospodarczą zawsze były bliskie górnej granicy albo jej równe wyznaczonej przez rząd. Dziwi mnie , że Pan jako wielokrotny radny powiatu i miasta nie wie o tym. To co Pan robił , osiągnął jako radny czy vice prezydent??????? Proszę o konkrety .
~~Atramentowa Aukuba niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 14:13
To mu w Radzie Miasta mamy opozycję ???
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza