Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Maciej Małkowski gościem Bolec.Info
~~xyz niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 16:19

Pamiętam jak Małkowski na sesji Rady Powiatu zgłosił wniosek o usunięcie zwalonego drzewa w parku na Jeleniogórskiej ,ale nie wiem czy ktoś ten wiatrołom usunął czy przyroda sama sobie poradziła i spróchniał .

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~oli niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 16:52
Jak kąsają to znaczy że się boją. Och jaką ja miałem satysfakcję w ostatniej kampanii wyborczej kiedy widziałem ich strach na co dzień.... "co to będzie, co to będzie", tak mówili... Na głowie staną żeby Pana zniszczyć. A wygrać z nimi kiedy mają miliony, armie ludzi i media to zadania w sumie nie do zrobienia. To układ zamknięty który ma sporo brudu za pazurami. Wierzę, że kiedyś ktoś to wszystko sprawdzi co się tam dzieje od 2 dekad. Dużo sił panie Maćku.
~~Kibic niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 17:16
Skarbie szerokość bieżni ....oczywiscie jest ważna ....zostawmy to projekcie który jest założony oczywiście do konsultacji bądź poprawki......ale ja będąc kandydatem na P rezydenta w wywiadzie spolecznym nigdy nie odniósł bym się do takiego elementu krytyki...wiec dalej myślę że kandydat ....majac okazję przedstawienia swojego wstępnego programu wyborczego nie powiedział nic doslownie nic....rozumiem ze jest to gierka wyborcza....tzn.uwazam że winien Pan dac sobie spokój z kandytowamiem na prezydenta...bo tak naprawdę obecnemu P rezydentowi do pięt nie urasta.przykro ale taka jest rzeczywistość.pozdrawiam.
~~skorn niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 17:27
Czarno na białym TVN24
@tvn24CnB
Krzysztof Brejza na celowniku Pegasusa. Dziś w programie analizujemy wszystkie daty włamań na jego telefon. Dlaczego użyto Pegasusa akurat przeciwko temu politykowi opozycji? I jak wykorzystano uzyskane z inwigilacji materiały?
~~Karolina niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 17:33
~~Też przedsiębiorca napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Karolina napisał(a): Panie Macieju, jestem już emerytką, prowadziłam działalność gospodarczą w naszym powiecie. Jak daleko sięgam pamięciom to podatki od nieruchomości i środków transportu dla prowadzących działalność gospodarczą zawsze były bliskie górnej granicy albo jej równe wyznaczonej przez rząd. Dziwi mnie , że Pan jako wielokrotny radny powiatu i miasta nie wie o tym. To co Pan robił , osiągnął jako radny czy vice prezydent??????? Proszę o konkrety .

To źle pani pamięta. Najwyższe podatki mamy od 3-4 lat. Wcześniej umorzono podatek od nieruchomości od mieszkań i dziś mamy tego skutek. Powinno być wtedy mniej ale być powinny. No i darmowa komunikacja - trzy autobusy na krzyż do których dokładamy. Dziś płacimy za te populistyczne decyzje. pisałam o podatkach w powiecie ,a nie o mieście

~~Kibic niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 17:35
Szanuję Was ale nie róbcie obciachu dopisujac badz. Usuwając z tresci i robienie wstawek wg swojego widzimisię jest to bardzo brzydkie tak brzydkie ze Bks macie w tyłku a relacjonujecie mecze w O osiecznicy.tak podejrzewam ze biuro macie w osiecznicy.......no chyba że tak no to sorry.
~~Pomidorowy Chmiel niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 17:48
Do tej pory nic nie zrobił,a jeśli zrobił,to poprosimy konkrety działań wykonanych
~~Brązowawożółta Leszczyna niezalogowany
12 stycznia 2022r. o 17:54
Nigdy nie głosowałem, a politycy są dla mnie zbędni. Omijam podatki szerokim łukiem więc nic ode mnie nie mają.
Nara.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza