~~MM napisał(a): A pada może w wywiadzie kilka słów na temat PISowskich sympatii Pana Macieja? I kulisów objęcia przez niego stołeczka za pisowksiego posła Pogodę? A może powiedział co sądzi o prawach kobiet, niszczeniu sądów przez PIS, wolnych mediach?
Wy naprawdę myślicie ze to taki fajny postępowy koleś?
Panie Małkowski, co Pan osiągnął w życiu na własną rękę? Ciężką pracą, bez tatusia za plecami, protekcji Janka Kanistra lub politycznych układów, i składania rączek w kościółku ?
~~oli napisał(a): Jak kąsają to znaczy że się boją. Och jaką ja miałem satysfakcję w ostatniej kampanii wyborczej kiedy widziałem ich strach na co dzień.... "co to będzie, co to będzie", tak mówili... Na głowie staną żeby Pana zniszczyć. A wygrać z nimi kiedy mają miliony, armie ludzi i media to zadania w sumie nie do zrobienia. To układ zamknięty który ma sporo brudu za pazurami. Wierzę, że kiedyś ktoś to wszystko sprawdzi co się tam dzieje od 2 dekad. Dużo sił panie Maćku.
~~ttak napisał(a): ~~MM napisał(a): A pada może w wywiadzie kilka słów na temat PISowskich sympatii Pana Macieja? I kulisów objęcia przez niego stołeczka za pisowksiego posła Pogodę? A może powiedział co sądzi o prawach kobiet, niszczeniu sądów przez PIS, wolnych mediach?
Wy naprawdę myślicie ze to taki fajny postępowy koleś?
Panie Małkowski, co Pan osiągnął w życiu na własną rękę? Ciężką pracą, bez tatusia za plecami, protekcji Janka Kanistra lub politycznych układów, i składania rączek w kościółku ?
~~Jasnoniebieski Śniedek napisał(a): Ile kosztuje utrzymanie tzw.Centrum Wiedzy, jakie korzyści oprócz np.;wegan itp. mają mieszkańcy?Podobnych inwestycji jest w mieście więcej i na dodatek ich przybywa.To tyle jeżeli chodzi o budżet.Proszę opozycję prezydenta o podjęcie tego tematu.l i mamy intelektualistę. Po co komu biblioteka.
~~ttak napisał(a): O, kolejny, który ma tak nudne życie, że zajmuje się cudzym. Nie zazdrość i weź się do uczciwej pracy :)