~~Marcelina napisał(a): Kiedyś Rozmawiałam że starszą panią emerytowaną nauczycielką, powiedziała że ze wstydu by się pod ziemię zapadła jeśli jej uczniowie z przedmiotu którego uczy mieliby pały.Przeciez to świadczy o tym jakim jestem nauczyciele,czy potrafię przekazać wiedzę, wytłumaczyć i zainteresować przedmiotem ucznia.
Zgadzam się w 100%
Kto kiedyś slyszał o korepetycjach,nauczyciel tak długo tłumaczył aż uczeń zrozumiał.
~~Rdzawozłoty Nawłoć napisał(a): Moja córka nigdy nie korzystała z korepetycji, a jest uczennicą I LO. Jest systematyczna i dokładna, ale zawsze uczyła się samodzielnie. Średnią ma 5,20.
~~Bladoczerwona Petunia napisał(a): Ciekawe skąd ZSHiU ma 1 miejsce, bo na nie nie zasługuje. Polecam aby nauczyciele mniej wyżywali się na uczniach i zajęli się przekazaniem nauki w normalny sposób.
Pozdrawiam, rodzic ucznia z tej szkoły.
~~TATO napisał(a): I L.O. to jedna wielka porażka. Do szkoły idą sami najlepsi uczniowie z powiatu. Prawie każdy uczeń szkoły uczęszcza na dodatkowe korepetycje i słono płaci za zdobytą wiedzę. Nauczyciele nic nie uczą.
Przykładem jest korepetytor p. Kruglik, który edukuje 90% uczniów tej szkoły. Więc te laury to dla korepetytorow, a nie dla szanownego grona pedagogicznego... Porażka!!!