Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
202 nowe zakażenia w powiecie, 39 114 w kraju
22258
#Horus nieaktywny
2 lutego 2022r. o 17:32
nie przesadzaj...
co taki ''knot'' może mieć wspólnego z ''kagankiem oświaty'' ;D

Dopisane 02.02.2022r. o godz. 17:32:

a tymczasem apteki zapowiadają podwyżki cen leków...co jest powodem?
inflacja i ....covid...;D
dlaczego covid? a bo to panie jest coraz mniej chorych zdiagnozowanych na INNE CHOROBY...
a skoro jest takich mniej spadła sprzedaż więc najlepszym sposobem na odrobienie strat jest podwyżka ...

jakie to ''normalne'' w tym śmieszno-głupim kraju gdzie zamiast ''łyżeczką '' lepiej się nażreć ''chochlą'' nawet kosztem zdrowia czy życia innych...

PharmaNET stwierdziło że co czwarty pacjent z grupy senioralnej czy z rodzin wielodzietnych nie realizuje w pełni wypisanych recept...
a według ''lucusi'' jest tu tak ''sielsko-annielsko'' ..szpitale na najwyższym ,europejskim poziomie i co najważniejsze lekarze są tak uczynni że leczą nawet przez telefon...;D

kiedyś durnie siadali przed telewizorami i klepali- adin,dwa,tri ...
dzisiaj ''państwo'' poszło dalej i ''leczy '' teleporadami'' ...a więc ''wsio normalno'' :D

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
2 lutego 2022r. o 18:26
Januszku , wróć do swoich do matuszki rasij .

Jaką mendą trzeba być aby o własnej ojczyźnie pisać - " w tym śmieszno-głupim kraju " , odpowiedź prosta ,
sowiecką antypolską gnidą .
W naszej ojczyźnie mamy głupich ludzi , ty jesteś tego namacalnym przykładem .
18442
PIS-PO-PRL
2 lutego 2022r. o 18:35
Jakim ślepcem trzeba być, żeby nie widzieć że to śmiezno-gupi kraj ze śmiszni-gupi u władzy, na których śmiszno-gupi fłosują :D

Dopisane 02.02.2022r. o godz. 18:32:

Ja cie kręcę… takiej autokorekty to mi telefon jeszcze nigdy nie zastosował :D

Dopisane 02.02.2022r. o godz. 18:35:

Mamy też mOndro-gupich Lucek. To tacy co tylko cytaty wklejają i ślepo wierzą w medialny przekaz ;)

PIS=PO=PRL
~~Smolista Bergenia niezalogowany
2 lutego 2022r. o 18:39
M21W2 napisał(a): Januszku , wróć do swoich do matuszki rasij .

Jaką mendą trzeba być aby o własnej ojczyźnie pisać - " w tym śmieszno-głupim kraju " , odpowiedź prosta ,

A ja Panu odpowiem wprost i bez ogródek. TRZEBA BYĆ ZDRADZIECKĄ MORDĄ !!!!!
14240
M21W2
2 lutego 2022r. o 18:48
PIS-PO-PRL napisał(a): Jakim ślepcem trzeba być, żeby nie widzieć że to śmiezno-gupi kraj ze śmiszni-gupi u władzy, na których śmiszno-gupi fłosują :DDopisane 02.02.2022r. o godz. 18:32:Ja cie kręcę… takiej autokorekty to mi telefon jeszcze nigdy nie zastosował :DDopisane 02.02.2022r. o godz. 18:35:Mamy też mOndro-gupich Lucek. To tacy co tylko cytaty wklejają i ślepo wierzą w medialny przekaz ;)

Zapomniałeś o dupo -lizach RRL-kach .
18442
PIS-PO-PRL
2 lutego 2022r. o 18:49
Komu oni liżą?

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
2 lutego 2022r. o 19:07
M21W2 napisał(a): Januszku , wróć do swoich do matuszki rasij .

o proszę ...
już tutaj jesteś? ;D
i co jako pierwsze robisz Czytelniku? ...znowu wracasz do mnie ...
ale odpowiem ci ...

ty też przyłożyłeś swoje łapsko bym dzisiaj ja pisał o tym kraju o jako ''śmieszno -głupim''
bo to twoi kolesie ''solidarnie'' przyłożyli się do tego by ten kraj zacząl się staczać na dno ...dno poltyczne i gospodarcze...
to twoi kolesie których kiedyś popierałeś i których dzisiaj popierasz skłócili ten naród ,upodlili ludzi do tego stopnia że ty nawet z własnych braci jesteś skłócony...czyż nie?...zaprzeczysz oszołomie piSSlamski ...;D

więc pomyśl jaką to sam jesteś ''gnidą'' ;D skoro popierasz tych przez których nawet z nim nie potrafisz zbudować zdrowych relacji...

i nie pierdziel tu - jak to było u Dworczyka?-- '' ojczyźnianych sloganów'' ;D bo takie bzdety do mnie nie trafiają ...
jaka kurna ''ojczyzna''?
to co gnębi nie tylko mnie ale miliony Polaków nazywasz ''ojczyzną''?
to co nie potrafi Polakom zapewnić godnego życia na nawet nie wysokim a średnim poziomie europejskim nazywasz ''ojczyzną''?
kraj w którym dzieli się Polaków na ''sorty'' nazywasz ''ojczyzną''?

więc dur.niu pomyśl w którym z nas jest więcej patriotyzmu ...we mnie bo piszę o tym jak widzę to co mnie otacza czy ty który rżniesz tu ''patriotę'' a nic o tym nie wiesz ...

znowu cię poniosły emocje ...
a kiedy ci odpowiadam jakim jesteś dla mnie łajzą ty nagle jęczysz i lamentujesz ...
lucusiu ...jestem o tym przekonany że kiedyś własny jad cię zabije ...;D

Dopisane 02.02.2022r. o godz. 19:07:

no i kurna się doigrałem...hahaha
Krycha ''sałata'' właśnie mnie zablokowała na Twitterze...;D
dlaczego tacy jak oni boją się krytyki?...dlaczego skoro jej nie obrażałem a tylko zapytałem jak widzi kolejne nadanie zbynia ''zero'' swojego usłużnego prokuratorka na sędziego Trybunału...

i bez odpowiedzi tylko ciach i już mnie nie ma w jej ''znajomych'' ;D

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
2 lutego 2022r. o 19:08
Tępy Horusie , pisz o ludziach którzy niszczyli lub twoim zdaniem niszczą naszą Ojczyznę , zacznij od 1944 r .
Pisz o złodziejach i zdrajcach okresu przemian , pisz o tych którzy twoim zdaniem niszczą Polskę obecnie .
Nikt ciebie nie nazwie ZDRADZIECKĄ MORDĄ .
Od naszej Ojczyzny wara homosowietikusie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza