Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Za sześć tysięcy sprzedali piec gazowy wart 3000 zł
~~Boleslawianka niezalogowany
10 lutego 2022r. o 8:19
Sprawa została zgłoszona już na policję
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Juh niezalogowany
10 lutego 2022r. o 9:29
A co to takiego wolny zawód każdy może brać ile chce tylko czy klient zapłaci
~~Jozo niezalogowany
10 lutego 2022r. o 10:30
Strach brać jakikolwiek zlecenia.
Za dwa tygodnie klient powie że mu za drogo wyszło i zabieraj pan sobie te płytki.
Nie pochwalam naciągania staruszków, ale poyebało was już do reszty.
Mam żądać od dziadka zaświadczenia od dziadka że jest poczytalny?
~~Cygański Handlowiec niezalogowany
10 lutego 2022r. o 10:48
~~Jozo napisał(a): Strach brać jakikolwiek zlecenia.
Za dwa tygodnie klient powie że mu za drogo wyszło i zabieraj pan sobie te płytki.

Jeśli nie jeździsz po domach, nie pytasz czy możesz skorzystać z toalety a następnie nie wmawiasz starszej Pani, że musi wymienić płytki bo te, które ma są niebezpieczne, to możesz spać spokojnie.
~~Brudnożółta Dynia niezalogowany
10 lutego 2022r. o 20:48
W Bolesławcu też jest spec dość znany . Za piec wartości 2500 zł zawołał 6000 zł . Bo z dnia na dzień. Sprawdzajcie ceny.
~~Ciemnożółta Ułudka niezalogowany
11 lutego 2022r. o 14:48
~~Jozo napisał(a): Strach brać jakikolwiek zlecenia.

zaden dziadek nie zawola ekipy od remontu ludzie walnijcie się w głowę!!!!
~~Progres niezalogowany
13 lutego 2022r. o 1:25
Ja chciałem polakierować i wymienić próg jeden lakiernik powiedział 1,600 za jeden a drugi wziął 1200 i to za dwa więc oszuści są nawet w firmach
~~biała niezalogowany
13 lutego 2022r. o 10:41
~~Progres napisał(a): Ja chciałem polakierować i wymienić próg jeden lakiernik powiedział 1,600 za jeden a drugi wziął 1200 i to za dwa więc oszuści są nawet w firmach

Jak chciałeś polakierować a później wymienić to cena ok. Drugi pewnie najpierw wymienił a potem lakierował .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza