Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Problem z wieczornym autobusem na strefę
~~uczeń niezalogowany
9 lutego 2022r. o 11:44
Wprowadzić płatne autobusy, choćby złotówkę za przejazd i zrobić częstsze kursy w cały mieście, bo ta darmowa i trzy autobusy na krzyż to nie wiem dla kogo... chyba dla elektoratu z kablówki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kasztanowata Gipsówka niezalogowany
9 lutego 2022r. o 12:02
Ludzie są stłoczeni jak sardynki w puszce,na drugą zmianę w południe jadą 3 autobusy.Z powrotem po pracy jedzie tylko jeden.Skoro Bader przerzucił ludzi z Mostowej na Modlowa to mógł się postarać o autobus dodatkowy na strefę.
~~Złocistozielona Daglezja niezalogowany
9 lutego 2022r. o 12:04
~~uczeń napisał(a): Wprowadzić płatne autobusy, choćby złotówkę za przejazd i zrobić częstsze kursy w cały mieście, bo ta darmowa i trzy autobusy na krzyż to nie wiem dla kogo... chyba dla elektoratu z kablówki.

Dokładnie tak :D
Cały czas o tym mówię ale nikt nie słucha.
Problem to jest z całą to komunikacja bo tak jak kolega wyżej pisze 3 linie na krzyż i tylko pod elektorat z kablówki ułożony .
Moja mama nie ma jak do wnuków przyjechać bo ostatni kurs o 17 w sobotę i niedzielę wraca . Patologia to darmowe MZK niby jest ale jakby nie było . Mam porównanie jak było płatne i było lepiej . A i nie zauważyłem żeby ruch w mieście zmalał z tytułu darmowej komunikacji a w recz jest gorzej bo zlikwidowali połączenia i teraz ludzie przesiedli się na samochody.
~~Złocistozielona Daglezja niezalogowany
9 lutego 2022r. o 12:08
A zapomniałem dodać żeby bezradni z rady miasta wsadzili sobie taką komunikację w najgłębszy zakamarek swojej d u p y . Niefunkcjonalny urzędniczy wynalazek . I kiedyś mogłem sobie pojechać na wioskę autobusem na spacer do lasu a dziś już nie ma takich połączeń ..
~~Paweł niezalogowany
9 lutego 2022r. o 12:14
Pan prezes tylko mówi i tłumaczy , czas na działanie a nie tylko na przyglądanie się każdej zgłoszonej takiej sprawie
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
9 lutego 2022r. o 12:21
Generalnie chyba chodzi o to, że na MZK poszły patologiczne unijne pieniądze. To przez nie komunikacja musi być darmowa. A że koszty jednak są, to miasto je optymalizuje jak tylko może. Suma sumarum z komunikacją miejską jesteśmy w czarnej ...
Pozostaje czekać, aż minie obowiązek świadczenia darmowych usług.
~~Pyza niezalogowany
9 lutego 2022r. o 12:52
„ Jest w miarę ciasno…” Panie tam wejść nie można… gdyby doszło do wypadku to z ludzi byłaby mielonka..
~~Forest niezalogowany
9 lutego 2022r. o 12:58
W ogóle ten rozkład jazdy i same trasy układał jakiś tuman. Jedzie na okrętkę 30 km/h, przejazd z danego przystanku na inny zajmuje nieracjonalną ilość czasu. Zamiast w 10-15 minut na miejscu jestem po 30, bo linia jest poprowadzona w tak nie logiczny sposób. Godziny kursowania też są o kant dupy rozbić i pasują one wyłącznie emerytom. Przywrócić płatną komunikację , bo ta darmowa ssie. Jakie władze miasta taka komunikacja miejska.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Gerresheimer zaprasza