Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wraca nauka stacjonarna, kwarantanna zostanie skrócona. Minister zdrowia ogłosił "początek końca pandemii"
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
9 lutego 2022r. o 15:42
~~Rdzawozłoty Nawłoć napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Szupin napisał(a): TerazKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): I nawet nie wspomnieli żeby się ciągle szczepić .Ludzie zmadrzeli i nie latają się szczepić dlatego mniej chory h .Jak szczepienia tak chronią to czemu niea obowiązku szczepień dla nauczycieli oni najwięcej przez ten czas od grudnia szaleli z COVIDEM tydzień w szkole tydzień dziecko ma kwarantanie bo nauczyciel chory wniosek jeden ze sami widzą że przez szczepienia szalało to wszystko.

Teraz będą się wypowiadać sami znawcy .
Nie znawcy poprostu zawsze było że szczepcie się ,szczepić a dzisiaj ani słowa to samemu można wyciągu wnioski czemu nie mówił nic no ale każdy uważa i sądzi na swój sposób i każdy ma prawo wypowiedzi . Dokładnie. Żaden się nawet słowem o szczepieniach nie zająknął. Nic o procentach wyszczepionych, statystykach itp. itd. Nie dziwi was to??

Bo wtopę zaliczyli i niechca kompromitować się .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9 lutego 2022r. o 15:44
~~Amarantowy Cząber napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Szupin napisał(a): Teraz
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): I nawet nie wspomnieli żeby się ciągle szczepić .Ludzie zmadrzeli i nie latają się szczepić dlatego mniej chory h .Jak szczepienia tak chronią to czemu niea obowiązku szczepień dla nauczycieli oni najwięcej przez ten czas od grudnia szaleli z COVIDEM tydzień w szkole tydzień dziecko ma kwarantanie bo nauczyciel chory wniosek jeden ze sami widzą że przez szczepienia szalało to wszystko.

I bardzo dobrze .Niech ludzie teraz się zastanowią co zrobili wystawiając rękę po ta miksturę .Cyrk się w końcu skończy a eliksir w żyłach zostanie .Będzie głowa w piasek i mówienie ze dzięki temu żyje jeden z drugim i dzielnie dzięki temu jako inteligent przetrwał pandemie ….tak to będzie wyglądać .Paszportami covidowym będziecie sobie mogli lodówkę co najwyżej otworzyć .Co dwa miesiące mam delegacje i co najwyżej test musiałem robić i do niczego nie potrzebny był mi żaden paszport Polsatu którym tak się wielu szczyci

A jakie wyzwiska od foliarzy ,plaskoziemcow że to przez tych NIESZCZEPIONYCH a teraz to chyba wychodzi że FOLIARZ miał rację .
~~Laura niezalogowany
9 lutego 2022r. o 15:47
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Amarantowy Cząber napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Szupin napisał(a): TerazKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): I nawet nie wspomnieli żeby się ciągle szczepić .Ludzie zmadrzeli i nie latają się szczepić dlatego mniej chory h .Jak szczepienia tak chronią to czemu niea obowiązku szczepień dla nauczycieli oni najwięcej przez ten czas od grudnia szaleli z COVIDEM tydzień w szkole tydzień dziecko ma kwarantanie bo nauczyciel chory wniosek jeden ze sami widzą że przez szczepienia szalało to wszystko.

I bardzo dobrze .Niech ludzie teraz się zastanowią co zrobili wystawiając rękę po ta miksturę .Cyrk się w końcu skończy a eliksir w żyłach zostanie .Będzie głowa w piasek i mówienie ze dzięki temu żyje jeden z drugim i dzielnie dzięki temu jako inteligent przetrwał pandemie ….tak to będzie wyglądać .Paszportami covidowym będziecie sobie mogli lodówkę co najwyżej otworzyć .Co dwa miesiące mam delegacje i co najwyżej test musiałem robić i do niczego nie potrzebny był mi żaden paszport Polsatu którym tak się wielu szczyci
A jakie wyzwiska od foliarzy ,plaskoziemcow że to przez tych NIESZCZEPIONYCH a teraz to chyba wychodzi że FOLIARZ miał rację .

Dokładnie i chyba tu będzie racja coś to reklamy nie było ,liczb ile zmarło NIESZCZEPIONYCH poszli teraz w inną stronę żeby wyjść z twarzą lecz śmierć na rękach im zostanie kiedyś ich ktoś z tego rozliczy.
~~Modrawa Dynia niezalogowany
9 lutego 2022r. o 15:58
https://wolnemedia.net/imperium-klausa-schwaba-i-jego-marionetki/
~~Śliwkowa Aksamitka niezalogowany
9 lutego 2022r. o 16:11
~~Laura napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Amarantowy Cząber napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Szupin napisał(a): TerazKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): I nawet nie wspomnieli żeby się ciągle szczepić .Ludzie zmadrzeli i nie latają się szczepić dlatego mniej chory h .Jak szczepienia tak chronią to czemu niea obowiązku szczepień dla nauczycieli oni najwięcej przez ten czas od grudnia szaleli z COVIDEM tydzień w szkole tydzień dziecko ma kwarantanie bo nauczyciel chory wniosek jeden ze sami widzą że przez szczepienia szalało to wszystko.

Dokładnie i chyba tu będzie racja coś to reklamy nie było ,liczb ile zmarło NIESZCZEPIONYCH poszli teraz w inną stronę żeby wyjść z twarzą lecz śmierć na rękach im zostanie kiedyś ich ktoś z tego rozliczy.
Foliarz był,jest i zostanie foliarzem!
~~Żonkilowy Kiścień niezalogowany
9 lutego 2022r. o 17:02
~~Laura napisał(a): Ludzie może w końcu przejrza na oczy tak kazali się szczepić a dzisiaj ani słowa cisza pewnie sami się kapneli że ludzie szczepieni chorują i przestali napędzać słowami cytuje ,Pomogły szczepienia fala w odwecie,,koniec tekstu i oszukiwania muszą wyplątać się z tego i wyjść z twarzą i w białych rękawiczkach .Dziwi mnie tylko to że tyle ludzi poległo przez głupotę i polegnie bo to nie koniec jak eliksir da o sobie znać.Pozdrawiam wszystkich na forum i zdrowia życzę a przede wszystkim szanujmy się .

Ciekawe że tacy jak ty zmieniają zdanie po odłączeniu ich bliskich od respiratora, w chwili wyboru urny.....
~~Amarantowy Cząber niezalogowany
9 lutego 2022r. o 18:01
~~Śliwkowa Aksamitka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Laura napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Amarantowy Cząber napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Szupin napisał(a): TerazKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): I nawet nie wspomnieli żeby się ciągle szczepić .Ludzie zmadrzeli i nie latają się szczepić dlatego mniej chory h .Jak szczepienia tak chronią to czemu niea obowiązku szczepień dla nauczycieli oni najwięcej przez ten czas od grudnia szaleli z COVIDEM tydzień w szkole tydzień dziecko ma kwarantanie bo nauczyciel chory wniosek jeden ze sami widzą że przez szczepienia szalało to wszystko.

Dokładnie i chyba tu będzie racja coś to reklamy nie było ,liczb ile zmarło NIESZCZEPIONYCH poszli teraz w inną stronę żeby wyjść z twarzą lecz śmierć na rękach im zostanie kiedyś ich ktoś z tego rozliczy. Foliarz był,jest i zostanie foliarzem!

Tak jak głupek głupkiem który jedyne co potrafi wyklikać to słowo foliarz ,plaskoziemca No i antyszczep
9 lutego 2022r. o 18:34
~~Żonkilowy Kiścień napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Laura napisał(a): Ludzie może w końcu przejrza na oczy tak kazali się szczepić a dzisiaj ani słowa cisza pewnie sami się kapneli że ludzie szczepieni chorują i przestali napędzać słowami cytuje ,Pomogły szczepienia fala w odwecie,,koniec tekstu i oszukiwania muszą wyplątać się z tego i wyjść z twarzą i w białych rękawiczkach .Dziwi mnie tylko to że tyle ludzi poległo przez głupotę i polegnie bo to nie koniec jak eliksir da o sobie znać.Pozdrawiam wszystkich na forum i zdrowia życzę a przede wszystkim szanujmy się .

Ciekawe że tacy jak ty zmieniają zdanie po odłączeniu ich bliskich od respiratora, w chwili wyboru urny.....

Niedramatyzuj
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza
REKLAMA Gerresheimer zaprasza