~~Rdzawozłoty Nawłoć napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Szupin napisał(a): TerazKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): I nawet nie wspomnieli żeby się ciągle szczepić .Ludzie zmadrzeli i nie latają się szczepić dlatego mniej chory h .Jak szczepienia tak chronią to czemu niea obowiązku szczepień dla nauczycieli oni najwięcej przez ten czas od grudnia szaleli z COVIDEM tydzień w szkole tydzień dziecko ma kwarantanie bo nauczyciel chory wniosek jeden ze sami widzą że przez szczepienia szalało to wszystko.
Teraz będą się wypowiadać sami znawcy .
Nie znawcy poprostu zawsze było że szczepcie się ,szczepić a dzisiaj ani słowa to samemu można wyciągu wnioski czemu nie mówił nic no ale każdy uważa i sądzi na swój sposób i każdy ma prawo wypowiedzi . Dokładnie. Żaden się nawet słowem o szczepieniach nie zająknął. Nic o procentach wyszczepionych, statystykach itp. itd. Nie dziwi was to??
Bo wtopę zaliczyli i niechca kompromitować się .
~~Amarantowy Cząber napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Szupin napisał(a): TerazKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): I nawet nie wspomnieli żeby się ciągle szczepić .Ludzie zmadrzeli i nie latają się szczepić dlatego mniej chory h .Jak szczepienia tak chronią to czemu niea obowiązku szczepień dla nauczycieli oni najwięcej przez ten czas od grudnia szaleli z COVIDEM tydzień w szkole tydzień dziecko ma kwarantanie bo nauczyciel chory wniosek jeden ze sami widzą że przez szczepienia szalało to wszystko.
I bardzo dobrze .Niech ludzie teraz się zastanowią co zrobili wystawiając rękę po ta miksturę .Cyrk się w końcu skończy a eliksir w żyłach zostanie .Będzie głowa w piasek i mówienie ze dzięki temu żyje jeden z drugim i dzielnie dzięki temu jako inteligent przetrwał pandemie ….tak to będzie wyglądać .Paszportami covidowym będziecie sobie mogli lodówkę co najwyżej otworzyć .Co dwa miesiące mam delegacje i co najwyżej test musiałem robić i do niczego nie potrzebny był mi żaden paszport Polsatu którym tak się wielu szczyci
A jakie wyzwiska od foliarzy ,plaskoziemcow że to przez tych NIESZCZEPIONYCH a teraz to chyba wychodzi że FOLIARZ miał rację .
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Amarantowy Cząber napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Szupin napisał(a): TerazKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): I nawet nie wspomnieli żeby się ciągle szczepić .Ludzie zmadrzeli i nie latają się szczepić dlatego mniej chory h .Jak szczepienia tak chronią to czemu niea obowiązku szczepień dla nauczycieli oni najwięcej przez ten czas od grudnia szaleli z COVIDEM tydzień w szkole tydzień dziecko ma kwarantanie bo nauczyciel chory wniosek jeden ze sami widzą że przez szczepienia szalało to wszystko.
I bardzo dobrze .Niech ludzie teraz się zastanowią co zrobili wystawiając rękę po ta miksturę .Cyrk się w końcu skończy a eliksir w żyłach zostanie .Będzie głowa w piasek i mówienie ze dzięki temu żyje jeden z drugim i dzielnie dzięki temu jako inteligent przetrwał pandemie ….tak to będzie wyglądać .Paszportami covidowym będziecie sobie mogli lodówkę co najwyżej otworzyć .Co dwa miesiące mam delegacje i co najwyżej test musiałem robić i do niczego nie potrzebny był mi żaden paszport Polsatu którym tak się wielu szczyci
A jakie wyzwiska od foliarzy ,plaskoziemcow że to przez tych NIESZCZEPIONYCH a teraz to chyba wychodzi że FOLIARZ miał rację .
Dokładnie i chyba tu będzie racja coś to reklamy nie było ,liczb ile zmarło NIESZCZEPIONYCH poszli teraz w inną stronę żeby wyjść z twarzą lecz śmierć na rękach im zostanie kiedyś ich ktoś z tego rozliczy.
~~Laura napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):Foliarz był,jest i zostanie foliarzem!Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Amarantowy Cząber napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Szupin napisał(a): TerazKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): I nawet nie wspomnieli żeby się ciągle szczepić .Ludzie zmadrzeli i nie latają się szczepić dlatego mniej chory h .Jak szczepienia tak chronią to czemu niea obowiązku szczepień dla nauczycieli oni najwięcej przez ten czas od grudnia szaleli z COVIDEM tydzień w szkole tydzień dziecko ma kwarantanie bo nauczyciel chory wniosek jeden ze sami widzą że przez szczepienia szalało to wszystko.
Dokładnie i chyba tu będzie racja coś to reklamy nie było ,liczb ile zmarło NIESZCZEPIONYCH poszli teraz w inną stronę żeby wyjść z twarzą lecz śmierć na rękach im zostanie kiedyś ich ktoś z tego rozliczy.
~~Laura napisał(a): Ludzie może w końcu przejrza na oczy tak kazali się szczepić a dzisiaj ani słowa cisza pewnie sami się kapneli że ludzie szczepieni chorują i przestali napędzać słowami cytuje ,Pomogły szczepienia fala w odwecie,,koniec tekstu i oszukiwania muszą wyplątać się z tego i wyjść z twarzą i w białych rękawiczkach .Dziwi mnie tylko to że tyle ludzi poległo przez głupotę i polegnie bo to nie koniec jak eliksir da o sobie znać.Pozdrawiam wszystkich na forum i zdrowia życzę a przede wszystkim szanujmy się .
~~Śliwkowa Aksamitka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Laura napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Amarantowy Cząber napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Szupin napisał(a): TerazKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): I nawet nie wspomnieli żeby się ciągle szczepić .Ludzie zmadrzeli i nie latają się szczepić dlatego mniej chory h .Jak szczepienia tak chronią to czemu niea obowiązku szczepień dla nauczycieli oni najwięcej przez ten czas od grudnia szaleli z COVIDEM tydzień w szkole tydzień dziecko ma kwarantanie bo nauczyciel chory wniosek jeden ze sami widzą że przez szczepienia szalało to wszystko.
Dokładnie i chyba tu będzie racja coś to reklamy nie było ,liczb ile zmarło NIESZCZEPIONYCH poszli teraz w inną stronę żeby wyjść z twarzą lecz śmierć na rękach im zostanie kiedyś ich ktoś z tego rozliczy. Foliarz był,jest i zostanie foliarzem!
Tak jak głupek głupkiem który jedyne co potrafi wyklikać to słowo foliarz ,plaskoziemca No i antyszczep
~~Żonkilowy Kiścień napisał(a):Ktoś napisał: ~~Laura napisał(a): Ludzie może w końcu przejrza na oczy tak kazali się szczepić a dzisiaj ani słowa cisza pewnie sami się kapneli że ludzie szczepieni chorują i przestali napędzać słowami cytuje ,Pomogły szczepienia fala w odwecie,,koniec tekstu i oszukiwania muszą wyplątać się z tego i wyjść z twarzą i w białych rękawiczkach .Dziwi mnie tylko to że tyle ludzi poległo przez głupotę i polegnie bo to nie koniec jak eliksir da o sobie znać.Pozdrawiam wszystkich na forum i zdrowia życzę a przede wszystkim szanujmy się .
Ciekawe że tacy jak ty zmieniają zdanie po odłączeniu ich bliskich od respiratora, w chwili wyboru urny.....