Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wraca nauka stacjonarna, kwarantanna zostanie skrócona. Minister zdrowia ogłosił "początek końca pandemii"
~~Iliowobłękitny Mieczyk niezalogowany
9 lutego 2022r. o 18:50
A gdzie te tysiące zakażeń?? Wszyscy już wyzdrowieli? Hqhqhahah i to nie jest planowana propaganda? Baranki dalej w to wierzycie?? I już nagle w każdym państwie koniec plandemii? Hhahahha nie moge
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
9 lutego 2022r. o 19:13
~~Iliowobłękitny Mieczyk napisał(a): A gdzie te tysiące zakażeń?? Wszyscy już wyzdrowieli? Hqhqhahah i to nie jest planowana propaganda? Baranki dalej w to wierzycie?? I już nagle w każdym państwie koniec plandemii? Hhahahha nie moge

Plandemia poszła w pizd.....
~~Złotorudy Świerk niezalogowany
9 lutego 2022r. o 19:15
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Iliowobłękitny Mieczyk napisał(a): A gdzie te tysiące zakażeń?? Wszyscy już wyzdrowieli? Hqhqhahah i to nie jest planowana propaganda? Baranki dalej w to wierzycie?? I już nagle w każdym państwie koniec plandemii? Hhahahha nie moge

Plandemia poszła w pizd.....

Albo te bydlaki szykują coś innego
~~Beata niezalogowany
9 lutego 2022r. o 22:24
Przerażają mnie te decyzje !
~~Ołowianoszara Funkia niezalogowany
9 lutego 2022r. o 22:31
~~Beata napisał(a): Przerażają mnie te decyzje !

przerażaja mnie ludzie, którzy boją się życia. Rodząc sie już umieramy jedni wcześniej inni później ale wszyscy bez wyjatku
~~Amarantowy Cząber niezalogowany
10 lutego 2022r. o 8:45
~~Ołowianoszara Funkia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Beata napisał(a): Przerażają mnie te decyzje !

przerażaja mnie ludzie, którzy boją się życia. Rodząc sie już umieramy jedni wcześniej inni później ale wszyscy bez wyjatku

Bardzo mądrze napisane .
~~n niezalogowany
10 lutego 2022r. o 10:28
No i szach - mat wyszczepieni ! Ja wolny żywy człowiek nigdy nie dam sobie nic wszczyknonć
~~Anty_ciemnogród niezalogowany
10 lutego 2022r. o 17:40
~~n napisał(a): No i szach - mat wyszczepieni ! Ja wolny żywy człowiek nigdy nie dam sobie nic wszczyknonć

Wiedzy też nie dałeś sobie 'wszczyknonć', umrzesz szczęśliwy - jako analfabeta.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza