Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dwie ofiary w powiecie, 378 w kraju
~~Ciemnobursztynowa Fasola niezalogowany
15 lutego 2022r. o 20:21
~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): co ty nie powiesz?
ten jak to piszesz ''pan Bernard'' według danych portalu jest dziennikarzem i nie raz nie dwa tutaj pisał zarówno swoje artykuły jak i inne teksty ...
za każdy tekst zapewne otrzymuje wynagrodzenie no chyba że robi to jako ''wolontariat'' ale o tym nigdy nie pisał ...

a to że piszę o tym czy ma wstyd czy nie to moja subiektywna ocena do której mam pełne prawo...
tak jak wcześniej niejaki ''pinochet'' ;D

Radze jeszcze raz dokładnie przeczytać co napisałeś/napisałaś bo widzę że udajesz teraz że nie wiesz o co chodzi, no i liczyć że Pan Bernard tego nie przeczyta, bo ja na jego miejscu bym nie odpuścił. Są pewne granice, które tutaj są notorycznie przekraczane.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
15 lutego 2022r. o 21:06
Pan Beranard :)
Loda mu robisz?
~~Jasnopomarańczowy Kuklik niezalogowany
15 lutego 2022r. o 21:28
wiem dobrze o co chodzi ...
dziennikarz za swoje wpisy otrzymuje wynagrodzenie...dziennikarze piszą też co tutaj jest często widoczne -teksty sponsorowane- a gorliwość z jaką ten dziennikarz pisze kolejne swoje teksty ''do covidian'' może i budzi moje podejrzenia co do tego co z tego ma...
ci dziennikarze są uzależnieni o władzy a jaką mamy władzę nie jest tu żadną tajemnicą ...
wystarczy poświęcić odrobinę czasu by wysłuchać tzw. ''wywiadów'' kierownika redaktorów Kazimierza i zwrócić uwagę na formę w jakiej przeprowadza te swoje ''ustawki'' a to z prezesami spółeczek tego miasta a to z samym dyrektorem tutejszej ''lecznicy''
myślisz że taka forma ''wywiadu'' gdzie nie ma trudnych pytań to rzetelność dziennikarska?
to kasa ''misiu'' :D
zadałem im tu ''milion'' pytań na które nie odpowiedzieli ...
zapewniali np. w sprawie wypadku w PSZOK-u że ''będziemy monitorować'' sprawę i co? gów...o ...;D
tak samo mieli się zachowywać w sprawie wysypiska śmieci obok cmentarza i zająć się sprawą kontroli o mobbing u Filistyńskiego ...i co? i gów...o ....:D
to czy redaktorzy mają chociaż odrobinę wstydu za to co robią i jak manipulują faktami , guzik mnie obchodzi ...
robią tak bo tak im karze władza która częściowo ich raczy dopłatami ...
o tym że są to marne pieniądze w porównaniu do innych którzy je dostają przyznał sam naczelny tego forum ...;D ale są ...;D

bij nawet czołem przed redaktorem ale po co aż tak głęboko się schylasz? ;D
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
15 lutego 2022r. o 21:42
Kasa misiu i tylko kasa...
~~Jasnopomarańczowy Kuklik niezalogowany
15 lutego 2022r. o 21:47
właśnie tak...;D
~~Burawa Imperata niezalogowany
15 lutego 2022r. o 22:12
Żyjemy w mieście w którym władza składa się z przestępców z pieczątkami otoczonych wianuszkiem konformistów i klakierów liczących na ochłap od tych pierwszych
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
15 lutego 2022r. o 22:33
OMG ludzie .... dajcie spokój trzeba żyć z tym i tyle.
29
Bernard
16 lutego 2022r. o 8:23
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowoszary Niecierpek napisał(a): Skończyć z tym pisaniem, nic to nie wnosi

To nie pisz : )

Panie Bernardzie,czy jak się skończy ten covidowy faszyzm,to nie będzie Panu wstyd za te artykuły co teraz pisze?

Faszyzm w Polsce nie potrzebuje covida, i tak jest.

Staram się robić możliwie mało rzeczy generujących u mnie wstyd.

Dopisane 16.02.2022r. o godz. 08:22:

~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Pan Beranard :)
Loda mu robisz?

Nic o tym nie wiem.

Dopisane 16.02.2022r. o godz. 08:23:

~~Ciemnobursztynowa Fasola napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): co ty nie powiesz?
ten jak to piszesz ''pan Bernard'' według danych portalu jest dziennikarzem i nie raz nie dwa tutaj pisał zarówno swoje artykuły jak i inne teksty ...
za każdy tekst zapewne otrzymuje wynagrodzenie no chyba że robi to jako ''wolontariat'' ale o tym nigdy nie pisał ...

a to że piszę o tym czy ma wstyd czy nie to moja subiektywna ocena do której mam pełne prawo...
tak jak wcześniej niejaki ''pinochet'' ;D

Radze jeszcze raz dokładnie przeczytać co napisałeś/napisałaś bo widzę że udajesz teraz że nie wiesz o co chodzi, no i liczyć że Pan Bernard tego nie przeczyta, bo ja na jego miejscu bym nie odpuścił. Są pewne granice, które tutaj są notorycznie przekraczane.

Odpuszczam, szkoda czasu na anonimowych troli : )

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza