~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): co ty nie powiesz?
ten jak to piszesz ''pan Bernard'' według danych portalu jest dziennikarzem i nie raz nie dwa tutaj pisał zarówno swoje artykuły jak i inne teksty ...
za każdy tekst zapewne otrzymuje wynagrodzenie no chyba że robi to jako ''wolontariat'' ale o tym nigdy nie pisał ...
a to że piszę o tym czy ma wstyd czy nie to moja subiektywna ocena do której mam pełne prawo...
tak jak wcześniej niejaki ''pinochet'' ;D
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Bernard napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowoszary Niecierpek napisał(a): Skończyć z tym pisaniem, nic to nie wnosi
To nie pisz : )
Panie Bernardzie,czy jak się skończy ten covidowy faszyzm,to nie będzie Panu wstyd za te artykuły co teraz pisze?
Faszyzm w Polsce nie potrzebuje covida, i tak jest.
Staram się robić możliwie mało rzeczy generujących u mnie wstyd.
Dopisane 16.02.2022r. o godz. 08:22:~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Pan Beranard :)
Loda mu robisz?
Nic o tym nie wiem.
Dopisane 16.02.2022r. o godz. 08:23:~~Ciemnobursztynowa Fasola napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): co ty nie powiesz?
ten jak to piszesz ''pan Bernard'' według danych portalu jest dziennikarzem i nie raz nie dwa tutaj pisał zarówno swoje artykuły jak i inne teksty ...
za każdy tekst zapewne otrzymuje wynagrodzenie no chyba że robi to jako ''wolontariat'' ale o tym nigdy nie pisał ...
a to że piszę o tym czy ma wstyd czy nie to moja subiektywna ocena do której mam pełne prawo...
tak jak wcześniej niejaki ''pinochet'' ;D
Radze jeszcze raz dokładnie przeczytać co napisałeś/napisałaś bo widzę że udajesz teraz że nie wiesz o co chodzi, no i liczyć że Pan Bernard tego nie przeczyta, bo ja na jego miejscu bym nie odpuścił. Są pewne granice, które tutaj są notorycznie przekraczane.
Odpuszczam, szkoda czasu na anonimowych troli : )