M21W2 napisał(a): Falco , Horusie
~~Jasnopomarańczowy Kukliku .
Dziś jako troll w dyskusji z Bernardem napisałeś prawdę o swoich wpisach .
" Jeżeli oceniasz coś jedynie na podstawie własnej opinii, nie kierując się pewną obowiązującą prawdą czy faktami, to Twoja opinia jest subiektywna."
Sam wystawiłeś sobie obiektywną ocenę , nie opierasz swoich wypowiedzi na faktach , na prawdzie tylko insynuacji .
Opierając się na faktach i prawdzie stwierdzam że Bernard słusznie stwierdził - " szkoda czasu na anonimowych trolli " .
PIS-PO-PRL napisał(a): To zupełnie jak na waszym portalu… rzadko co działa :D
~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Falco , Horusie
" Jeżeli oceniasz coś jedynie na podstawie własnej opinii, nie kierując się pewną obowiązującą prawdą czy faktami, to Twoja opinia jest subiektywna."
Sam wystawiłeś sobie obiektywną ocenę , nie opierasz swoich wypowiedzi na faktach , na prawdzie tylko insynuacji .
Opierając się na faktach i prawdzie stwierdzam że Bernard słusznie stwierdził - " szkoda czasu na anonimowych trolli " .
kmiocie.... nawet tutaj szukasz zaczepki?
przecież ty nawet nie zrozumiałeś tego tekstu teraz przeinaczając jego sens i kontekstu w jakim został napisany...
na jakich to ''faktach i prawdach '' ty się opierasz?
to że Bernard o tym pisze to zrozumiałe z kilku względów ale ty z lubością liżącemu mu zad jaki masz w tym interes?
wiem ...uwielbiasz smarować się wazeliną ...;D
M21W2 napisał(a): ~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Falco , Horusie
kmiocie.... nawet tutaj szukasz zaczepki?
przecież ty nawet nie zrozumiałeś tego tekstu teraz przeinaczając jego sens i kontekstu w jakim został napisany...
na jakich to ''faktach i prawdach '' ty się opierasz?
to że Bernard o tym pisze to zrozumiałe z kilku względów ale ty z lubością liżącemu mu zad jaki masz w tym interes?
wiem ...uwielbiasz smarować się wazeliną ...;D
Folia na głowie i obszczekał , moje " subiektywne " odczucie mówi mi że byłeś , jesteś i zostaniesz kundlem .
obiektywne , zarozumiały , zakompleksiony NARCYZ .
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta