PanM napisał(a): W Polsce inflacja przebiła sufit i doszła do 10% . Co nie przeszkadza naszym lokalsom stać murem za socjalistyczną polityką finansową. Drukujemy towarzysze ? Drukujemy.
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a): W Polsce inflacja przebiła sufit i doszła do 10% . Co nie przeszkadza naszym lokalsom stać murem za socjalistyczną polityką finansową. Drukujemy towarzysze ? Drukujemy.
a w cywilizowanej Belgii jest 9%
Co oni tam drukują że tyle mają?
A może oni coś tam palą
a może oni własność prywatną tam niszczą
a może coś rozdają
niech się osoba zdecyduje... gorzej jak Lucek ;)
Niech osoba idzie już spać... dobranoc ;)
~~Eee napisał(a): Euro ratunkiem dla Polaków? A oddanie swojej suwerenności UE ratunkiem dla PO?
~~Zofia katoliczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Euro ratunkiem dla Polaków? A oddanie swojej suwerenności UE ratunkiem dla PO?
A wiara ? U nich nie ma Boga , księża dzieci gwałcą ,suweren do kościoła nie chodzi.
~~xq napisał(a):Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): mam wiadomość z wczoraj od kolegi pracującego obecnie dla przebrzydłego ''szwaba'' ;D
tam też zauważył podwyżki cen chociaż dziwnym trafem nie podrożało drastycznie to co rzutuje na codzienne życie zwykłego przebrzydłego ;D ''szwaba''
chodzi mi o artykuły spożywcze ...
wzrasta ''socjal'' i wzrastają osłony tzw. inflacyjne
Janusz przekaż temu znajomemu od przebrzydłego Niemca że łże :):)
Przecież ty nie jesteś Niemcem tylko Pisowskim gasarbajterem na wygnaniu .
To cię poniosło osobniku , „gas „ to Niemcy używali w innych czasach ,
jak już się chcesz popisać na arenie Bolcaforum , nie pisz jak słyszysz ,
Gast-Gość
Arbeiter -Pracownik
„na wygnaniu” , a któż to mnie wygnał???