~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): a ty niespełniony ''esbecki '' gnomie?
kiedy kolejny temat o kolejnym ''fałszywym koledze''?
planujesz kolejne jakieś spotkanie by zbierać ''haki'' ty pseudowolnościowcu? ;D
trochę mi nawet ciebie szkoda...
kostucha ci skosiła przyjaciela z którym tak wiele cię łączyło ...a głównie chamstwo ...;D
PIS-PO-PRL napisał(a): Lucek… co ty się tak ostatnio „w falach” odpalasz? Seria bluzgów i 2/3 dni przerwy?
A foliarstwo szaleje gdy cie nie ma :(
Tak z ciekawości pytam ;)
~~Antyfoliarstwo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): No i co w związku z tym.
372 tragedie , wielu z nich można było zapobiec dzięki szczepionkom .
Zryty beret można było zapobiec żeby leczyli .dziękuję żegnam .
Zwłaszcza że nie ma leku na covid...
Zatem czym leczyć? Modlitwa?
Na tą chwilę jedynie szczepionka jest dobra i skuteczna bronią przeciwko korona wirusowi, ale co mogą o tym foliarze wiedzieć?
Kur...leczyć ludzi a nie zamykać dostęp do opieki medycznej
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): a ty niespełniony ''esbecki '' gnomie?
kiedy kolejny temat o kolejnym ''fałszywym koledze''?
planujesz kolejne jakieś spotkanie by zbierać ''haki'' ty pseudowolnościowcu? ;D
trochę mi nawet ciebie szkoda...
kostucha ci skosiła przyjaciela z którym tak wiele cię łączyło ...a głównie chamstwo ...;D
Poznałem tylko jednego z Twoich kolegów .
Jakim bydlakiem trzeba być aby wylewać swoje rzygowiny na zmarłego .
Na kogo teraz donosisz do redaktorów bolca , kapusiu .
Ciekawy z ciebie człowiek , zbierasz haki , masz swój kapownik , dużo wiesz o esbekach .
To obiektywna ocena , zapisz w kapowniku .
Dopisane 16.02.2022r. o godz. 18:25:Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Lucek… co ty się tak ostatnio „w falach” odpalasz? Seria bluzgów i 2/3 dni przerwy?
A foliarstwo szaleje gdy cie nie ma :(
Tak z ciekawości pytam ;)
Ta wymień te bluzgi .
Dopisane 16.02.2022r. o godz. 18:38:PRL- ku znalazłeś wreszcie te serie bluzgów ?
A ty wypad Czytelniku z łocic krowy paść
Zastosowana autokorekta
~~HWDHIPISPOPRL napisał(a): Horus wali z pod „Kuklika” panie Lucjanie , lej pan słownie to „ściyerwo” ,
Że to stary „Buc” wstydu nie ma , powinien jeszcze raz wywinąć „Orła”
Kulfony pogruchotać , za wspominanie w złym świetle Śp. Pannę ,
Morusie „Debylowaty” , on odszedł , lecz dzieci pozostały i czytają .
M21W2 napisał(a): ~~Błękitnozielony Kuklik , moje krówki , świnki nakarmione , a ty jak możesz spać spokojnie , w chlewie z głodu bydło ryczy ,
świnie kwiczą , kury zdychają a Kuklik udziela się na bolcu .