Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
91 nowych zakażeń koronawirusem w powiecie w ciągu ostatniej doby, jedna osoba zmarła
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
17 lutego 2022r. o 13:47
~~Ciemnobłękitna Pragnia napisał(a): Że są jeszcze są osoby wierzą w te wyniki testów i że wyszczepienia chronią haha , makabra , jakim trzeba być zacofanym ciemniakiem ,normalne średniowiecze

No niestety są i nakręcają to wszystko w TV już nawet nie gadają żeby szczepić się bo wiedzą że to był błąd że nic nie dało ,ale tu na forum ciemnogród w akcji dali sobie wszczepić świństwo i teraz nie ma odwrotu to snują się tu jak smrody i piszą o nauce,ceferki im rozum odebrały nic e nie poradzi ale jest chociaż się z kogo pośmiać .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
17 lutego 2022r. o 13:53
To ja już cie Lucek nie rozumiem. To po co nam obostrzenia? Szybciej się pozarażamy, szybciej przechorujemy, szybciej wyjdziemy z pandemii.
Rozumiem że jesteś za całkowitym zniesieniem obostrzeń?
Lucek… my to jednak tak samo myślimy.
Jesteś foliarz, czy zemnie covidinnyczłowiek?

PIS=PO=PRL
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
17 lutego 2022r. o 13:58
PIS-PO-PRL napisał(a): To ja już cie Lucek nie rozumiem. To po co nam obostrzenia? Szybciej się pozarażamy, szybciej przechorujemy, szybciej wyjdziemy z pandemii.

Ale ty go podpuszxzasz i niezły jesteś w tym bo on jak pisze do ciebie to sam nie wie co problem z czytaniem ze zrozumieniem u niego od początku tego cyrku jest ,ale beka jest ...
~~Barwinkowy Świerk niezalogowany
17 lutego 2022r. o 14:19
Problemem jest to, że ludzie nie dopuszczają do siebie możliwości, że tzw. autorytety mogą kłamać. Świat nie jest bajką.
https://www.chip.pl/2022/02/efekt-einsteina-wiara-w-slowa-naukowcow/?amp=1
~~Jasnopomarańczowy Kuklik niezalogowany
17 lutego 2022r. o 15:21
ciekawie brzmi określenie kogoś ''zacofanym ciemniakiem'' w ustach kogoś kto jak myślę niewiele wie o średniowieczu ...
pytać go o te dobra które zapoczątkował ten okres to chyba ''wołanie na puszczy ''
to może zapytać o zło jakie dotyczyło tamtych czasów?
też nie? ;D
a to by mogło być ciekawe bo to też był okres tej czy innej epidemii czy pandemii ...nie pandemii wtedy nie znali
ale ciekawe czy mieli wtedy swoich ''znachorów'' ? ;D
14240
M21W2
17 lutego 2022r. o 17:41
~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): ciekawie brzmi określenie kogoś ''zacofanym ciemniakiem'' w ustach kogoś kto jak myślę niewiele wie o średniowieczu ...
pytać go o te dobra które zapoczątkował ten okres to chyba ''wołanie na puszczy ''
to może zapytać o zło jakie dotyczyło tamtych czasów?
też nie? ;D
a to by mogło być ciekawe bo to też był okres tej czy innej epidemii czy pandemii ...nie pandemii wtedy nie znali
ale ciekawe czy mieli wtedy swoich ''znachorów'' ? ;D

A co ty trollu Horusie wiesz , nic poza obszczekiwaniem nie jesteś w stanie napisać .
Ale nie martw się , zaimponujesz tym innemu Kuklikowi - dwa Kukliki jeden poziom .

Dopisane 17.02.2022r. o godz. 17:41:

PIS-PO-PRL napisał(a): To ja już cie Lucek nie rozumiem. To po co nam obostrzenia? Szybciej się pozarażamy, szybciej przechorujemy, szybciej wyjdziemy z pandemii.

Foliarz to ani Ty ani ja , foliarze to zmanipulowani zwolennicy teorii spiskowych .
Różni nas to że ja jestem zwolennikiem zapobiegania chorobie poprzez szczepienia i przestrzegania zaleceń specjalistów .

Ty wybierasz rosyjską ruletkę , wirus dopadnie , nie dopadnie , otoczenie i najbliżsi w podeszłym wieku , przeżyją , nie przeżyją , Tobie wsio jedno , mnie nie .

Ty chodzisz po mieście i kichasz na wszystkich , ja noszę chusteczki aby w razie czego w nie kichać .

Jakby to było tylko szybsze zarażanie i przechorowanie a nie setki zgonów tygodniowo , zawalone szpitale , nie byłoby problemu .
Nie wiem czy czytałeś o zakażeniach wtórnych , coraz częściej występujących i bardziej groźnych ,
o powikłaniach po przebytej chorobie które są często groźniejsze jak sama choroba .

18442
PIS-PO-PRL
17 lutego 2022r. o 17:48
A skąd ty wiesz że ja chodzę po mieście i na wszystkich kicham? A może ja tylko na łysych kicham, albo na rudych. A widzisz jak mało wiesz ;)

I zdecyduj się, czy przechorowanie to sposób na walkę z pandemią czy nie… bo co post to co innego piszesz

PIS=PO=PRL
~~Brązowozłota Serduszka niezalogowany
17 lutego 2022r. o 17:53
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnobłękitna Pragnia napisał(a): Że są jeszcze są osoby wierzą w te wyniki testów i że wyszczepienia chronią haha , makabra , jakim trzeba być zacofanym ciemniakiem ,normalne średniowiecze

Średniowiecze to epoka postępu i odkryć - CIEMNIAKU ZACOFANY , to coś tak jak wiek XXI .
Tak wtedy jak i obecnie tacy jak Ty nie wierzyli w naukę i jej osiągnięcia .
wierzyc mpżna w religie nie w nauke.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza