Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szybka jazda będzie ich kosztować 800 zł!
~~ZnaFca niezalogowany
17 lutego 2022r. o 15:36
Jak jechali taką prędkością, to znaczy że warunki na drodze im na to pozwalały. Jakby były inne to podejrzewam, że jechaliby wolniej. Nikomu krzywdy nie zrobili. No, ale statystyki muszą się zgadzać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnobłękitna Kuningamia niezalogowany
17 lutego 2022r. o 15:44
A za co dziś kasowali na Karola Miarki, pod piekarnią ? Widziałem ich na parkingu z długopisem...
~~Afi niezalogowany
17 lutego 2022r. o 16:04
Sianka brakuje w budżecie
Można załatać pod przykrywką bezpieczeństwa
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
17 lutego 2022r. o 16:10
Pis wysłał bojówki do łojenia kasy
~~Malkon niezalogowany
17 lutego 2022r. o 16:23
~~ZnaFca napisał(a): Jak jechali taką prędkością, to znaczy że warunki na drodze im na to pozwalały. Jakby były inne to podejrzewam, że jechaliby wolniej. Nikomu krzywdy nie zrobili. No, ale statystyki muszą się zgadzać.
Przepis jest przepisem a stwierdzenie, że nikomu krzywdy nie zrobili to tylko geniusz Karpat był w stanie wymyślić.
~~Białobrązowy Krwawnik niezalogowany
17 lutego 2022r. o 17:43
Największym zagrożeniem w takich warunkach pogodowych są patrole policji , które "polują" na kierowców walczących z wiatrem i dziurami na drogach.
~~ZnaFca niezalogowany
17 lutego 2022r. o 20:13
~~Malkon napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ZnaFca napisał(a): Jak jechali taką prędkością, to znaczy że warunki na drodze im na to pozwalały. Jakby były inne to podejrzewam, że jechaliby wolniej. Nikomu krzywdy nie zrobili. No, ale statystyki muszą się zgadzać.
Przepis jest przepisem a stwierdzenie, że nikomu krzywdy nie zrobili to tylko geniusz Karpat był w stanie wymyślić.

Czyli twoim zdaniem osoba przechodząca przez jezdnię po której nie jedzie żaden samochód w Bolesławcu poza pasami powinna zostać ukarana mandatem.... Żal mi ciebie
~~Zielonoszary Rokitnik niezalogowany
18 lutego 2022r. o 0:38
Chciałbym się podzielić z opinia pubiczną inna kwestią usta85wki zorganizowanej przez współpracowników sb w tomaszowie bolesławieckim protokolantka Ewelina bliska na ewentualność ze mam nagranie i chce wykorzystać w sądzie zastrzegła „ale my tego nie przyjmiemy tylko to co policja” ta protokolantka to koleżanka Danuty kotowicz która wie o poprzednich wypadkach spowodowanych przez Danutę. Śmiała mi się w twarz po tym jak Gruca odrzucił skargę na policję „Szkody nie było” poprostu zniszczyli mi samochód i próbowali mnie zabić narazili na koszty. Co by było
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.