Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomagamy pogorzelcom z Ołoboku
~~Prawda niezalogowany
21 lutego 2022r. o 3:27
Zbiórka była do 50 tys zobaczyli że dobrze idzie zmienili na 200 tys.Wiem że na prawdę potrzebują pomocy ale to już trochę bezczelne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Teresa niezalogowany
21 lutego 2022r. o 14:12
Witam! jestem mieszkańcem tej wioski i oświadczam ,że to co spotkało tych młodych ludzi jest naprawdę wielkim dramatem.Jest to młode małżenstwo z dwójką dzieci.Trochę mam lat na karku i dużo widziałam więc z ręką na sercu piszę że naprawdę jest mało tak pracowitych młodych ludzi.Widziałam z jaką determinacją i wysiłkiem remontowali ten stary ,bardzo zniszczony dom .Prawie wszystkie a może nawet wszystkie prace wykonywali sami przy częsciowej pomocy rodziny bo na ekipy budowlane nie stać ich było.Jak w końcu uporali się z największymi pracami to właśnie stało się to wielkie nieszczęście.Dlatego,proszę nie wierzcie w te złe komentarze i jeżeli macie wielkie serducha a wierzę że macie pomórzcie!!!
~~Teresa niezalogowany
21 lutego 2022r. o 14:16
Jeszcze dopiska ,no i co takiego ze zwiekszyli z 50 tyś do 200 tyś Czy to jakieś przestępstwo ???Przecież wszyscy wiemy jaka teraz drożyzna .
~~Jasnobłękitna Kuningamia niezalogowany
21 lutego 2022r. o 17:35
~~Teresa napisał(a): Jeszcze dopiska ,no i co takiego ze zwiekszyli z 50 tyś do 200 tyś Czy to jakieś przestępstwo ???Przecież wszyscy wiemy jaka teraz drożyzna .

To jakby oszustwo. Prokuratura powinna sprawdzić szkody i dochody ze zbiórki w powiązaniu do strat 50 tys. Ludzie naciągają na maxa. Dlatego właśnie NIE POMAGAM. Wystarczy za 100 zł ubezpieczyć dom.
~~Grzegorz niezalogowany
21 lutego 2022r. o 18:30
Ludzie co się z wami dzieje? Ubezpieczenia średnia prokuratury czy was już wszystkich yyy a czy ktoś poprosił wobec obaw o bezpośredni kontakt?! Brak słów wobec znieczulicy
~~Teresa niezalogowany
21 lutego 2022r. o 19:44
~~Jasnobłękitna Kuningamia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Teresa napisał(a): Jeszcze dopiska ,no i co takiego ze zwiekszyli z 50 tyś do 200 tyś Czy to jakieś przestępstwo ???Przecież wszyscy wiemy jaka teraz drożyzna .

To jakby oszustwo. Prokuratura powinna sprawdzić szkody i dochody ze zbiórki w powiązaniu do strat 50 tys. Ludzie naciągają na maxa. Dlatego właśnie NIE POMAGAM. Wystarczy za 100 zł ubezpieczyć dom.

To nie pomagaj, nikt nikogo do pomocy nie zmusza. Ale to nie upoważnia cię do pisana takich bredni. Nie znasz prawdy to nie zabieraj głosu.
20886
#Jurko61 nieaktywny
21 lutego 2022r. o 22:23
~~Grzegorz napisał(a): Ludzie co się z wami dzieje? Ubezpieczenia średnia prokuratury czy was już wszystkich yyy a czy ktoś poprosił wobec obaw o bezpośredni kontakt?! Brak słów wobec znieczulicy

Panie Grzegorzu głęboko współczuje tej rodzinie pogorzelców , lecz znieczulica lub może inaczej nazwać
głupota pisana tekstami pod adresem „Pogorzelców” jest wielkim cham…stwem ,
Sam osobiście dostałem falą hejtu po twarzy kiedy utworzyłem temat pomocy
Pogorzelcom z Tomaszowa Bolesławieckiego którym spłonął dom 25.12.2020
Pan Tomasz G. przyjął moją skromną pomoc którą przelałem na konto ,
Zadzwonił osobiście z podziękowaniem .
Jedyne co można życzyć tym anty , by doznali podobnej sytuacji.

~~Raus niezalogowany
21 lutego 2022r. o 22:31
Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Grzegorz napisał(a): Ludzie co się z wami dzieje? Ubezpieczenia średnia prokuratury czy was już wszystkich yyy a czy ktoś poprosił wobec obaw o bezpośredni kontakt?! Brak słów wobec znieczulicy

Panie Grzegorzu głęboko współczuje tej rodzinie pogorzelców , lecz znieczulica lub może inaczej nazwać
głupota pisana tekstami pod adresem „Pogorzelców” jest wielkim cham…stwem ,
Sam osobiście dostałem falą hejtu po twarzy kiedy utworzyłem temat pomocy
Pogorzelcom z Tomaszowa Bolesławieckiego którym spłonął dom 25.12.2020
Pan Tomasz G. przyjął moją skromną pomoc którą przelałem na konto ,
Zadzwonił osobiście z podziękowaniem .
Jedyne co można życzyć tym anty , by doznali podobnej sytuacji.

Znowu szmaciarzu się lansujesz tymi 200 euro chociaż nie wiadomo czy to nie było 200 zł .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza