~~Teresa napisał(a): Jeszcze dopiska ,no i co takiego ze zwiekszyli z 50 tyś do 200 tyś Czy to jakieś przestępstwo ???Przecież wszyscy wiemy jaka teraz drożyzna .
~~Jasnobłękitna Kuningamia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teresa napisał(a): Jeszcze dopiska ,no i co takiego ze zwiekszyli z 50 tyś do 200 tyś Czy to jakieś przestępstwo ???Przecież wszyscy wiemy jaka teraz drożyzna .
To jakby oszustwo. Prokuratura powinna sprawdzić szkody i dochody ze zbiórki w powiązaniu do strat 50 tys. Ludzie naciągają na maxa. Dlatego właśnie NIE POMAGAM. Wystarczy za 100 zł ubezpieczyć dom.
~~Grzegorz napisał(a): Ludzie co się z wami dzieje? Ubezpieczenia średnia prokuratury czy was już wszystkich yyy a czy ktoś poprosił wobec obaw o bezpośredni kontakt?! Brak słów wobec znieczulicy
Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Grzegorz napisał(a): Ludzie co się z wami dzieje? Ubezpieczenia średnia prokuratury czy was już wszystkich yyy a czy ktoś poprosił wobec obaw o bezpośredni kontakt?! Brak słów wobec znieczulicy
Panie Grzegorzu głęboko współczuje tej rodzinie pogorzelców , lecz znieczulica lub może inaczej nazwać
głupota pisana tekstami pod adresem „Pogorzelców” jest wielkim cham…stwem ,
Sam osobiście dostałem falą hejtu po twarzy kiedy utworzyłem temat pomocy
Pogorzelcom z Tomaszowa Bolesławieckiego którym spłonął dom 25.12.2020
Pan Tomasz G. przyjął moją skromną pomoc którą przelałem na konto ,
Zadzwonił osobiście z podziękowaniem .
Jedyne co można życzyć tym anty , by doznali podobnej sytuacji.