~~Raus napisał(a):Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Grzegorz napisał(a): Ludzie co się z wami dzieje? Ubezpieczenia średnia prokuratury czy was już wszystkich yyy a czy ktoś poprosił wobec obaw o bezpośredni kontakt?! Brak słów wobec znieczulicy
Panie Grzegorzu głęboko współczuje tej rodzinie pogorzelców , lecz znieczulica lub może inaczej nazwać
głupota pisana tekstami pod adresem „Pogorzelców” jest wielkim cham…stwem ,
Sam osobiście dostałem falą hejtu po twarzy kiedy utworzyłem temat pomocy
Pogorzelcom z Tomaszowa Bolesławieckiego którym spłonął dom 25.12.2020
Pan Tomasz G. przyjął moją skromną pomoc którą przelałem na konto ,
Zadzwonił osobiście z podziękowaniem .
Jedyne co można życzyć tym anty , by doznali podobnej sytuacji.
Znowu szmaciarzu się lansujesz tymi 200 euro chociaż nie wiadomo czy to nie było 200 zł .
Nie trzeba długo było czekać …………:):)
Osobnik z uczelni Lampert nadaje hi hi hi………:):)
Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Raus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Grzegorz napisał(a): Ludzie co się z wami dzieje? Ubezpieczenia średnia prokuratury czy was już wszystkich yyy a czy ktoś poprosił wobec obaw o bezpośredni kontakt?! Brak słów wobec znieczulicy
Panie Grzegorzu głęboko współczuje tej rodzinie pogorzelców , lecz znieczulica lub może inaczej nazwać
głupota pisana tekstami pod adresem „Pogorzelców” jest wielkim cham…stwem ,
Sam osobiście dostałem falą hejtu po twarzy kiedy utworzyłem temat pomocy
Pogorzelcom z Tomaszowa Bolesławieckiego którym spłonął dom 25.12.2020
Pan Tomasz G. przyjął moją skromną pomoc którą przelałem na konto ,
Zadzwonił osobiście z podziękowaniem .
Jedyne co można życzyć tym anty , by doznali podobnej sytuacji.
Znowu szmaciarzu się lansujesz tymi 200 euro chociaż nie wiadomo czy to nie było 200 zł .
Nie trzeba długo było czekać …………:):)
Osobnik z uczelni Lampert nadaje hi hi hi………:):)
Pamiętaj Fiucie pomaga się bezinteresownie a nie tak jak ty ,za to ty jesteś z uczelni Kaczora ,ha ha ha
~~Prawda napisał(a): Zbiórka była do 50 tys zobaczyli że dobrze idzie zmienili na 200 tys.Wiem że na prawdę potrzebują pomocy ale to już trochę bezczelne.