~~Jasnopopielaty Bodziszek napisał(a): Mam 60 lat i liczę na to ,że doczekam czasów bez Katyniów ,Wołyniów ,przegranych powstań i biegania po lasach ku memoriam.
~~Śliwkowa Aksamitka napisał(a): Bieg- wspaniała inicjatywa,startuję co roku z całą rodziną.
~~Złotożółta Cieszynianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): żeby mi nawet dopłacali wstydził bym się zrobić tam jeden krok...
Lewactwo nic nie wie o patrityzmie.Lewactwo to LGBT,narkotyki,
~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotożółta Cieszynianka napisał(a):fakty historyczne sa takie ze hajlowali narodowi socjalisci czyli uwczesne lewactwo którzy nie mieli nic wspólnego z prawicą ps a twój patriotyzm to zycie z zasiłku jak przystało na rasowego teczowego lewaka? ja prowadze własna działalnosc i mój patriotyzm to przeznaczanie co miesiac sredniej krajowej na cele charytatywne oraz regularna pomoc dwóm schorowanym rencistom mieszkajacym w moim bloku oraz angazowanie sie w zycie lokalnej społecznosci a on co robi dla innych?Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): żeby mi nawet dopłacali wstydził bym się zrobić tam jeden krok...
Lewactwo nic nie wie o patrityzmie.Lewactwo to LGBT,narkotyki,
a ty ''prawaku '' wytłumacz mi na czym polega twój ''patrityzm'' :D
to nowa odmiana ''hajlowania'' ? ;D
a więc ''hail'' bonkiewicz...;D