Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bieg Bieg Pamięci Żołnierzy Wyklętych już 6 marca 2022r. Trwają zapisy!
~~Krzysztof niezalogowany
21 lutego 2022r. o 18:35
... pewnie ten przygłup niejaki fiałkowski z niejakim złotoryjskim strażakiem kuskiem odwalają kabaret dla kaczora i maciary- żałosne matoły były chorąży i były sierżant
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Śliwkowa Aksamitka niezalogowany
21 lutego 2022r. o 18:38
Bieg- wspaniała inicjatywa,startuję co roku z całą rodziną.
~~Buraczkowa Tawuła niezalogowany
21 lutego 2022r. o 18:41
~~Jasnopopielaty Bodziszek napisał(a): Mam 60 lat i liczę na to ,że doczekam czasów bez Katyniów ,Wołyniów ,przegranych powstań i biegania po lasach ku memoriam.

Wiele ci nie zostało, dziadu.
~~dziewica konsekrowana niezalogowany
21 lutego 2022r. o 18:42
~~Śliwkowa Aksamitka napisał(a): Bieg- wspaniała inicjatywa,startuję co roku z całą rodziną.

Rogi odpinasz ?
~~Jasnolawendowy Szafirek niezalogowany
21 lutego 2022r. o 18:45
***** *** i katoli
~~Jasnopomarańczowy Kuklik niezalogowany
21 lutego 2022r. o 18:54
~~Złotożółta Cieszynianka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): żeby mi nawet dopłacali wstydził bym się zrobić tam jeden krok...

Lewactwo nic nie wie o patrityzmie.Lewactwo to LGBT,narkotyki,

a ty ''prawaku '' wytłumacz mi na czym polega twój ''patrityzm'' :D
to nowa odmiana ''hajlowania'' ? ;D
a więc ''hail'' bonkiewicz...;D
~~Jasnopopielaty Bodziszek niezalogowany
23 lutego 2022r. o 4:39
Na pewno nie będzie pogody i się bieg nie uda.
~~Grafitowy Złotlin niezalogowany
23 lutego 2022r. o 10:09
~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotożółta Cieszynianka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): żeby mi nawet dopłacali wstydził bym się zrobić tam jeden krok...

Lewactwo nic nie wie o patrityzmie.Lewactwo to LGBT,narkotyki,

a ty ''prawaku '' wytłumacz mi na czym polega twój ''patrityzm'' :D
to nowa odmiana ''hajlowania'' ? ;D
a więc ''hail'' bonkiewicz...;D
fakty historyczne sa takie ze hajlowali narodowi socjalisci czyli uwczesne lewactwo którzy nie mieli nic wspólnego z prawicą ps a twój patriotyzm to zycie z zasiłku jak przystało na rasowego teczowego lewaka? ja prowadze własna działalnosc i mój patriotyzm to przeznaczanie co miesiac sredniej krajowej na cele charytatywne oraz regularna pomoc dwóm schorowanym rencistom mieszkajacym w moim bloku oraz angazowanie sie w zycie lokalnej społecznosci a on co robi dla innych?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy