~~Purpurowa Bazylia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): ciekawe że admini na to nie reagują ...
ale napisz coś na ''ukra'' to zaraz post znika...;D
Dlatego powieliłem w kilku tematach, żeby ktoś zdążył przeczytać . Kilka moich zniknęło w tępię błyskawicznym a przytoczyłem historyczne fakty lub wierszyk dla dzieci - Rycerz Krzykalski Tuwima, który jak że dobitnie obrazuje obecne sukcesy militarne Ukrainy :D
~~Horus napisał(a): Niedzielski właśnie ogłasza w Polsacie że Polacy będą chodzić w maseczkach bo do Polski napłynęło 1,5 mln niezaszczepionych Ukraińców którzy nie chcą się szczepić a on ich nie będzie zmuszał do tego! Oczywiście Ukraińców obostrzenia sanitarne nie dotyczą!
rozumiecie ''paljaki''?
ich nie a wam mandaciki za brak maski...;D
~~J23 napisał(a): Akurat w tym przypadku wierzę Horusowi. Niedzielski to nieobliczalny gość. Dla dobra Polaków zmusi co niektórych do szczepienia 4 dawką a Ukrainiec hulaj dusza piekła nie ma. Druga sprawa jest taka, że w kraju obowiązuje paszport dawid19 dla osób z poza unii.
~~Karminowy Hiacynt napisał(a): A mnie się marzy by telewizja obojętnie jaka puściła serial 17 mgnień wiosny ze Styrlitzem w roli głównej. Toż to takie arcydzieło. I może w trakcie emisji niejaki Horus przestał by tu pierdoły wypisywać.