Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
18 marca 2022r. o 9:33
Ciiiiiii
Stary niedżwiedź moooocnooo śpiiiii .....
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~J23 niezalogowany
18 marca 2022r. o 9:56
Cześć .Widzę, że przez te kilka dni PRL przyzwyczaił się do mojej obecności .Martwi mnie, że zamiast wysyłać do kantoru dopomina się cenzurowania wpisów. Zawsze to jakaś zmiana :-).
~~Kremowy Pięciornik niezalogowany
18 marca 2022r. o 10:00
Kacapy w ONZ mówią że nie ma żadnej wojny i częściowo mają rację bo gdyby to była wojna to bomby również powinny spadać na Moskwę i inne kacapskie miasta ,. Mordercę Putina tylko może zatrzymać bombardowanie Rosji .
~~Ciekawostka niezalogowany
18 marca 2022r. o 10:10
Ci którzy nałożyli embargo na sprzedaż broni do Rosji po 2014r. sprzedawali broń do Rosji, a najwięcej Niemcy i Francja
~~X niezalogowany
18 marca 2022r. o 10:13
~~Kremowy Pięciornik napisał(a): Kacapy w ONZ mówią że nie ma żadnej wojny i częściowo mają rację bo gdyby to była wojna to bomby również powinny spadać na Moskwę i inne kacapskie miasta ,. Mordercę Putina tylko może zatrzymać bombardowanie Rosji .
To dlaczego Ukraina tego nie robi. Nie mają wojska, czy samolotów? Przecież to duży kraj, o wiele większy od Polski.
18442
PIS-PO-PRL
18 marca 2022r. o 10:21
~~J23 napisał(a): Cześć .Widzę, że przez te kilka dni PRL przyzwyczaił się do mojej obecności .Martwi mnie, że zamiast wysyłać do kantoru dopomina się cenzurowania wpisów. Zawsze to jakaś zmiana :-).

jeszcze nie przewalutowałeś?
a potem się dziwi że bieda w domu, że ukraińskie dzieci mają więcej w garnuszki niż polskie.
a sam sobie winien :D

PIS=PO=PRL
~~Eee niezalogowany
18 marca 2022r. o 10:26
Kloss zawsze lubił ruble:)
~~Horus niezalogowany
18 marca 2022r. o 11:00
tak!!!!!!!
PRL na moderatora !!!!!!!
jestem ''za'' ...