Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
18442
PIS-PO-PRL
22 marca 2022r. o 8:42
Mrugnij
Bo nie wiem czy to ty, czy ci konto zhakowali

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Horus niezalogowany
22 marca 2022r. o 8:50
Wielkie mocarstwa zawsze będą pilnować swoich stref wpływów, Rosja też więc nie wiem dlaczego tak się oburzacie kiedy robi to Rosja a kiedy identycznie robi USA milczycie.
18442
PIS-PO-PRL
22 marca 2022r. o 9:28
Carewicz chce powrotu wielkiej rosji… zgadnij w czyjej strefie wpływów byliśmy, gdy ta rosja była „wielka”
Gdy po nas przyjdzie, mamy się oburzać czy oddać carowi co carskie?

Mrugnij

PIS=PO=PRL
~~szarobrunatny wilczomlecz niezalogowany
22 marca 2022r. o 9:31
A dzięki komu w tej strefie się znaleźliśmy? Kto nas wystawił do wiatru ?
18442
PIS-PO-PRL
22 marca 2022r. o 9:34
Mamy się oburzać czy oddać carowi co carskie?

Nie zmieniaj tematu

PIS=PO=PRL
~~szarobrunatny wilczomlecz niezalogowany
22 marca 2022r. o 9:41
Nie zmieniam tematu tylko ty nie odpowiadasz na pytanie które zadałem po twoim tekście kiedy napisałeś w czyjej strefie wpływów byliśmy, gdy ta rosja była wielka. A więc odpowiedz kto nas wtedy sprzedał pilnując swoich interesów.
~~Horus niezalogowany
22 marca 2022r. o 10:05
Żałoba po tragedii w Smoleńsku połączyła Polaków i Rosjan
16 kwi 2010

Tragiczna katastrofa, w której ponieśli śmierć prezydent Rzeczypospolitej Polskiej Lech Kaczyński i towarzyszące mu osoby, w tym wielu ważnych przedstawicieli polskiej elity, wyraźnie zmieniła atmosferę w stosunkach polsko-rosyjskich. Przyczyniła się do tego pełna empatii reakcja najwyższych władz rosyjskich, w szczególności specjalne odezwy do narodu polskiego prezydenta Dmitrija Miedwiediewa i premiera Władimira Putina, a także sprawne działania rosyjskich służb i ogłoszenie żałoby narodowej w Rosji. W Polsce z uznaniem odnotowano objęcie kierownictwa nad pracami komisji wyjaśniającej przyczyny katastrofy przez rosyjskiego premiera, jego przyjazd do Smoleńska i udział w ceremonii pożegnania trumny z ciałem prezydenta Lecha Kaczyńskiego.
18442
PIS-PO-PRL
22 marca 2022r. o 10:10
~~szarobrunatny wilczomlecz napisał(a): Nie zmieniam tematu tylko ty nie odpowiadasz na pytanie które zadałem po twoim tekście kiedy napisałeś w czyjej strefie wpływów byliśmy, gdy ta rosja była wielka. A więc odpowiedz kto nas wtedy sprzedał pilnując swoich interesów.

Nie odpowiada siępytaniem na pytanie ;)
Ja zypatałem pierwszy.
Oburzać się czy oddać carowi co carskie
Masz problemy z odpowiedzią?

Dopisane 22.03.2022r. o godz. 10:10:

A sprzedał nas zachód.
Odpowiem pierwszy, bo ty ewidentnie się boisz :D

Nie dygaj… carewicz wynagrodzi ;)

PIS=PO=PRL