~~Szarożółta Azalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarozielona Trzykrotka napisał(a): 70 tysięcy młodych wykształconych informatyków uciekło z Rosji. Jeszcze trochę a zostaną tam tylko ci kołchoźnicy nadający się do grasowania buraków i zadowalający się jedzeniem brukwi. Ten kraj w krótkim czasie stoczy się na dno.
Wiem na kogo głosowałeś i co oglądasz :-) . Pewnie chętnie weźmiesz udział w akcji oddam żonę dla Ukraińca :-) .
~~Krasna Przylaszczka napisał(a): Idi na xuj.
~~Szarozielona Trzykrotka napisał(a): Arkusz papieru A4 obecnie w Rosji jest droższy od akcji Sbierbanku w Londynie. Jedzcie dalej brukiew, kiszoną kapustę i dalej carewicza popierajcie. Głosowanie w ONZ-cie z wynikiem 140 do 4 coś wam powinno uświadomić .
~~Szarożółta Azalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarozielona Trzykrotka napisał(a): Arkusz papieru A4 obecnie w Rosji jest droższy od akcji Sbierbanku w Londynie. Jedzcie dalej brukiew, kiszoną kapustę i dalej carewicza popierajcie. Głosowanie w ONZ-cie z wynikiem 140 do 4 coś wam powinno uświadomić .
To ciekawe :-) . Jak tam złoty do rubla ? Strata 94 procent nic ci nie mówi ? Zapomniałem, zamiast śledzić giełdę słuchasz TV :-) .
Zastosowana autokorekta
~~Szarożółta Azalia napisał(a): Ukrainiec nie jest moim bratem. Mam na nich wy krec ane i nie mam zamiaru pomagać. Nie życzę sobie, żeby państwo z moich podatków kupowało im mieszkania, fundowało przejazdy PKP, PKS, NFZ, socjal , 500+ , 300 + i inne. Zastosowana autokorekta