Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
~~Szarozielona Trzykrotka niezalogowany
26 marca 2022r. o 21:07
Arkusz papieru A4 obecnie w Rosji jest droższy od akcji Sbierbanku w Londynie. Jedzcie dalej brukiew, kiszoną kapustę i dalej carewicza popierajcie. Głosowanie w ONZ-cie z wynikiem 140 do 4 coś wam powinno uświadomić .
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~he he niezalogowany
26 marca 2022r. o 21:08
~~Szarożółta Azalia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarozielona Trzykrotka napisał(a): 70 tysięcy młodych wykształconych informatyków uciekło z Rosji. Jeszcze trochę a zostaną tam tylko ci kołchoźnicy nadający się do grasowania buraków i zadowalający się jedzeniem brukwi. Ten kraj w krótkim czasie stoczy się na dno.

Wiem na kogo głosowałeś i co oglądasz :-) . Pewnie chętnie weźmiesz udział w akcji oddam żonę dla Ukraińca :-) .

Nie nam to wiedzieć co też uroiłeś sobie w swoim łbie!! :D
Z drżeniem serca czekam na ciąg dalszy twoich wynurzeń!!:D
~~Szarożółta Azalia niezalogowany
26 marca 2022r. o 21:10
~~Krasna Przylaszczka napisał(a): Idi na xuj.

Przez takich jak ty nie cierpię urków. Chwała Wielkiej Polsce .

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS7W_MlhRqdeMx5IgVBuv8UOxM1_AgLzsqIJg&s
26 marca 2022r. o 21:13
A najlepsze to jest to że teraz wojsko Ukraińskie będzie miało łatwiej w walce z kacapami. Ci bowiem okopują się w lesie pod Czernobylem. Za parę dni będą świecić w nocy jak robaczki świętojańskie. To bardzo łatwy cel.
26 marca 2022r. o 21:17
~~Szarozielona Trzykrotka napisał(a): Arkusz papieru A4 obecnie w Rosji jest droższy od akcji Sbierbanku w Londynie. Jedzcie dalej brukiew, kiszoną kapustę i dalej carewicza popierajcie. Głosowanie w ONZ-cie z wynikiem 140 do 4 coś wam powinno uświadomić .

To ciekawe :-) . Jak tam złoty do rubla ? Strata 94 procent nic ci nie mówi ? Zapomniałem, zamiast śledzić giełdę słuchasz TV :-) .
26 marca 2022r. o 21:20
~~Szarożółta Azalia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarozielona Trzykrotka napisał(a): Arkusz papieru A4 obecnie w Rosji jest droższy od akcji Sbierbanku w Londynie. Jedzcie dalej brukiew, kiszoną kapustę i dalej carewicza popierajcie. Głosowanie w ONZ-cie z wynikiem 140 do 4 coś wam powinno uświadomić .

To ciekawe :-) . Jak tam złoty do rubla ? Strata 94 procent nic ci nie mówi ? Zapomniałem, zamiast śledzić giełdę słuchasz TV :-) .

Bardzo dobrze się złoty ma. Ile to ten Wróbel? 4 grosze? To złom więcej z niego warty.
26 marca 2022r. o 21:29
Ukrainiec nie jest moim bratem. Mam na nich wy krec ane i nie mam zamiaru pomagać. Nie życzę sobie, żeby państwo z moich podatków kupowało im mieszkania, fundowało przejazdy PKP, PKS, NFZ, socjal , 500+ , 300 + i inne.

Zastosowana autokorekta

~~ruski mir niezalogowany
26 marca 2022r. o 21:50
~~Szarożółta Azalia napisał(a): Ukrainiec nie jest moim bratem. Mam na nich wy krec ane i nie mam zamiaru pomagać. Nie życzę sobie, żeby państwo z moich podatków kupowało im mieszkania, fundowało przejazdy PKP, PKS, NFZ, socjal , 500+ , 300 + i inne. Zastosowana autokorekta

Strasznie zalatuje, chyba cztery tygodnie nie prane :(