Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
~~ niezalogowany
27 lutego 2022r. o 19:14
frajerzyno z łocic zamiat tych swoich bzdur może napisz dlaczego nie jedziesz na Ukrainę ?
żal ci pole zostawić ? tam może zasłużysz na pomnik który chyba ci się wiecznie marzy
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
13926
qwax_
27 lutego 2022r. o 19:16
PIS-PO-PRL napisał(a): myślałem że przy covidzie odklejeńcy mają pole do popisu i w sumie zabawnie się to czytało... ale kurła... teraz jest jeszcze zabawniej :DD

A kto to odszczepieńcy? Bo aż się boję, że w temacie covida staniesz nagle ramię w ramię z Luckiem ;)
Tym bardziej, że przecież covida już nie ma ;)
PS.
Nie uważasz, że w temacie Ukrainy też prawda może być "odrobinę" bardziej skomplikowana, niż wynikająca z jednostronnego przekazu wszystkich telewizji? :)
Bo o samym "czekiście" Putinie kształconym na lidera przez Światowe Forum Ekonomiczne już pisałem ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~ niezalogowany
27 lutego 2022r. o 19:26
No to teraz poczekajmy na odpowiedź. Będzie zapewne interesująca.
14240
M21W2
27 lutego 2022r. o 19:38
~~ napisał(a): frajerzyno z łocic zamiat tych swoich bzdur może napisz dlaczego nie jedziesz na Ukrainę ?
żal ci pole zostawić ? tam może zasłużysz na pomnik który chyba ci się wiecznie marzy

Czytelniku z konspiry , nisko upadłeś , jedź do Rosji wspieraj swoich , chwała Ukrainie .

Zastosowana autokorekta

~~Ostania Qurwa niezalogowany
27 lutego 2022r. o 19:38
SOS horus wyzywa Łukaszenke .
~~Stalowoniebieska Serduszka niezalogowany
27 lutego 2022r. o 19:41
A co do covida to jest to naprawdę chyba jakiś fenomen . Tak patrzę na tych biednych zmordowanych Ukraińców uchodźców, nikt nie ma maseczki, żadnych testów, wszyscy na granicy się przytulają a wirusa niet. O co w tym wszystkim chodzi. Gdzie Horban z Simonem?
14240
M21W2
27 lutego 2022r. o 19:41
qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): myślałem że przy covidzie odklejeńcy mają pole do popisu i w sumie zabawnie się to czytało... ale kurła... teraz jest jeszcze zabawniej :DD

A kto to odszczepieńcy? Bo aż się boję, że w temacie covida staniesz nagle ramię w ramię z Luckiem ;)
Tym bardziej, że przecież covida już nie ma ;)
PS.
Nie uważasz, że w temacie Ukrainy też prawda może być "odrobinę" bardziej skomplikowana, niż wynikająca z jednostronnego przekazu wszystkich telewizji? :)
Bo o samym "czekiście" Putinie kształconym na lidera przez Światowe Forum Ekonomiczne już pisałem ;)

Qwaxsiku , bredzisz jaj Niedzielski na mękach . tylko to ci zostało .
~~Yebac frajera niezalogowany
27 lutego 2022r. o 19:44
Hotus co z pegazusem . Qurwa mać HAHAHAHA.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo