qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieska Serduszka napisał(a): A co do covida to jest to naprawdę chyba jakiś fenomen . Tak patrzę na tych biednych zmordowanych Ukraińców uchodźców, nikt nie ma maseczki, żadnych testów, wszyscy na granicy się przytulają a wirusa niet. O co w tym wszystkim chodzi. Gdzie Horban z Simonem?
Jakbyś posiadał zdolność logicznego myślenia wiedziałbyś że covid to w tej chwili mały pikuś przy ulubieńcu Horusa - Putinie .
Zgony Polaków na najstraszniejszą chorobę to mały pikuś??
To już nieważne? Niedawno głosiłeś, że każda uratowana osoba to sukces, a teraz?? Niech umierają, bo teraz tylko wojna się liczy??
Człowieku, co ty bredzisz?? ;)
Tak mały pikuś w porównaniu a tym co może zgotować światu Twój i horusa ulubieniec Putin .
Pisałem o optymistycznym i pesymistycznym wariancie zakażeń Omikronem , sprawdził się optymistyczny Omikron po raz pierwszy mogę porównać
z sezonową grypą .
Dawaj następne teorie spiskowe foliarzu .
Dopisane 27.02.2022r. o godz. 20:07:~~xxx napisał(a): Głupku zadano ci wcześniej pytanie więc odpowiedz a nie rżniesz durnia
Hitler i Putin atak rozpoczęli nocą , piąta kolumna Putina się obudziła .
~~Leonid napisał(a): Za dwa dni będzie potrzebne mieszkanie dla Ukraińca . Przyjmiesz?
~~falko napisał(a): Oczekujemy jasnej deklaracji .Sam tu podałeś swój adres a nawet numer telefonu .
~~Leonid napisał(a): Nie wiem o czym teraz piszesz ale to mieszkanie będzie potrzebne. Podasz chociaż numer telefonu to resztą dogadamy?