Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
~~zimowit niezalogowany
3 kwietnia 2022r. o 9:59
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złocistobrązowy Łubin napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): ty już swoje pokazałeś ...;D
nie dosyć że błędy to jeszcze brak ''jajców'' by się podpisać własnym nazwiskiem...

ale tak to jest jak ma się pełne gatki...;D

Oho… to już nawet u ciebie pojawiło się słynne „podpisz się”.
Ale jaja… jak berety :D

tylko w przypadku tych co to piszą do mnie po imieniu i pieprzą bzdury o tym jak to dużo o mnie wiedzą...;D
a nie podpiszą się o czym dobrze wiem bo boją się wyjść na zwykłych dur.ni...;D

dlatego walą spod przysłowiowej ''tyldy'' ;D

Wąsaty Januszu , czytasz ty czasem samego siebie ?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Wrzosowy Judaszowiec niezalogowany
3 kwietnia 2022r. o 10:33
~~trojnar napisał(a): Pokasz mu Janusz, niech mu w pięty pójdzie .

januRZ jest twardy jak władimir
wszystkim Nam pokaże
~~Smolisty Krwawnik niezalogowany
3 kwietnia 2022r. o 11:53
Horus napisał(a):

mnie już dawno znudziła ...jedyne co teraz mnie bawi to wasze dalsze brnięcie w coś co jest już przegrane...;D

Gen. George Patton: "Problem w zrozumieniu Rosjanina jest taki, że nie bierzemy pod uwagę faktu że on nie jest Europejczykiem, ale Azjatą i dlatego myśli pokrętnie (...) Od kiedy mam z nimi do czynienia, nie miałem żadnego szczególnego pożądania zrozumienia ich poza obliczeniami jak dużo ołowiu lub stali trzeba zużyć, aby ich zabić. W dodatku, poza innymi cechami charakterystycznymi dla Azjatów, Rosjanie nie mają szacunku dla ludzkiego życia i są sukinsynami, barbarzyńcami i pijakami".

"Dzisiaj powinniśmy powiedzieć Rosjanom, że mają iść w cholerę, zamiast ich słuchać, kiedy nam mówią, że mamy się cofnąć. To my powinniśmy im mówić, że jeśli im się nie podoba, niech idą w piz..u, i wydać im wojnę (...) Niestety niektórzy z naszych przywódców są po prostu cholernymi durniami i nie mają pojęcia o historii Rosji".
18442
PIS-PO-PRL
3 kwietnia 2022r. o 12:12
Horus napisał(a): mnie już dawno znudziła ...jedyne co teraz mnie bawi to wasze dalsze brnięcie w coś co jest już przegrane...;D

to kiedy tego Zielińskiego zdenazyfikujecie... czy to już przegrana sprawa? :D

PIS=PO=PRL
~~hokus pokus niezalogowany
3 kwietnia 2022r. o 13:12
Trudne pytania:D

A czas leci:D

57 minut, toż to szok:D
~~Terakotowa Dynia niezalogowany
3 kwietnia 2022r. o 13:14
falko zajęty ,w kuchni robi co chce
~~Fioletowobiała Morwa niezalogowany
3 kwietnia 2022r. o 13:22
"„W tych miastach widać postapokaliptyczne obrazy z horroru. Wśród już znalezionych ofiar zbrodni wojennych są zgwałcone kobiety, które próbowano spalić, zabici przedstawiciele władz lokalnych, dzieci, starsi ludzie, mężczyźni, wiele osób ma związane ręce, ślady tortur. Zostali zabici strzałami w tył głowy” – powiedział Arestowycz w niedzielę w krótkim wystąpieniu, które nazwał „specjalnym apelem”. – Więcej informacji nie będzie – dodał, prosząc o uczczenie pamięci ofiar minutą ciszy"
18442
PIS-PO-PRL
3 kwietnia 2022r. o 13:23
Ja tam coś czuję, że już za chwilę wśród ruskich onuc, bardzo popularne stanie się twierdzenie iż

„wcale nie chodziło o obalenie władzy w kijowie” :D

Tak coś czuję… nie wiem czemu ale czuje :D

PIS=PO=PRL
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo