Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
~~Żółtoruda Mięta niezalogowany
1 marca 2022r. o 10:06
~~Płowa Jeżyna napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Według danych przekazanych przez państwowe media w Polsce na covid 19 w 2021 roku zmarło ponad 500 000 osób. Na Ukrainie podobno od początku wojny zginęło kilkaset a ucieka z kraju kilka milionów. Czy ktoś tu widzi dysproporcję tragedii do zaangażowanych sił i środków ?

na covid czy z powodu zamknięcia służby zdrowia pod pretekstem fałszywej pandemii?
Wy tak barany na poważnie czy pod wpływem?

Jeżeli traktujemy doniesienia TV, ministra Niedzielskiego oraz premiera poważnie to covid19 w Polsce zrobił kilkakrotnie większe spustoszenie niż Putin a Unia Europejska wstrzymała fundusze odbudowy.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Horus niezalogowany
1 marca 2022r. o 10:16
PIS-PO-PRL napisał(a): Mój wódz… nimom :(

Jeżeli spacer nad bóbr jest dziwny, to może tam nie chodzić lepiej. Przemyśl to :D

jak to ''nimom''?
niemożliwe?????
a mnie od kilku dni przypisujesz że ja mam ...

tak ...wczoraj czytałem że kogoś dziwi to że spacerujemy nad Bobrem ...
jeśli obawiasz się spacerów nad Bobrem to spaceruj po ''betonach'' Rynku i jego okolic...
będziesz miał i ty o czym myśleć...;D
~~ niezalogowany
1 marca 2022r. o 10:32
Ma ktoś info, kiedy można zobaczyć wywiad z obrońcami wyspy węży ?
~~Horus niezalogowany
1 marca 2022r. o 10:34
~~ napisał(a): Ma ktoś info, kiedy można zobaczyć wywiad z obrońcami wyspy węży ?

Dzisiaj w południe , wiadomości TV Trwam
~~Żółtoruda Mięta niezalogowany
1 marca 2022r. o 10:43
~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ma ktoś info, kiedy można zobaczyć wywiad z obrońcami wyspy węży ?

Dzisiaj w południe , wiadomości TV Trwam

Tak myślałem. Cuda i zmartwychwstanie to ich działka :D
Interesuje mnie ten wywiad bo chciałbym się dowiedzieć czy była biała flaga, czy muszą oddać medale i honory oraz jak się czują skoro Ukraina pogrzebała ich żywcem ? Kto pomoże nadać ponownie numer PESEL i czy maja prawo powrotu do oddziału.
~~ niezalogowany
1 marca 2022r. o 10:49
Niektórym TV całkiem namieszało w głowie. Rano piję kawę, patrzę przez okno a sąsiedzi wywiesili ukraińskie flagi. Co trzeba mieć w głowie żeby przez kilka dni dać się zmanipulować TV.
18442
PIS-PO-PRL
1 marca 2022r. o 11:13
~~Horus napisał(a): a mnie od kilku dni przypisujesz że ja mam ...

to już nie podziwiasz senior Putina, za wielkiego wodza go nie masz i nie uważasz, że powinien wielką rasije zbudować?
Odwróciłeś się od wodza, w tych trudnych dla niego chwilach?

do przewidzenia to było :D

PIS=PO=PRL
~~ccc niezalogowany
1 marca 2022r. o 11:36
Koniec EU jest już blisko. Jeszcze chwila będziemy podskakiwać i Władek całkowicie wstrzyma surowce. Polska znowu będzie kozłem ofiarnym aczkolwiek Sama sobie winna. Szkoda tylu lat budowania pokoju w Europie. Teraz rozumiem dlaczego Brytyjczycy nie chcieli dłużej być w EU.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza