~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): a mnie od kilku dni przypisujesz że ja mam ...
to już nie podziwiasz senior Putina, za wielkiego wodza go nie masz i nie uważasz, że powinien wielką rasije zbudować?
Odwróciłeś się od wodza, w tych trudnych dla niego chwilach?
do przewidzenia to było :D
do przewidzenia to było to co mniej więcej teraz piszesz...;D
a zauważyłeś jak wiele jest głosów krytycznych co do tego jak ludzie widzą tą propagandę której jak widzę i ty uległeś?
nadal wierzysz że ci ''polegli'' na tej wyspie nagle ''zmartwychwstali''?
słyszałeś o kolejnym ostrzale kolejnego przedszkola? znasz ilość ofiar? podasz ją by ludzie poznali prawdę o ''bestialstwie żołdaków'' ?
pytam bo to widzisz , kilka dni wstecz ukraińskie media podały że ''uprzedzając to czego się obawiano przeprowadzono ewakuację wszystkich przedszkoli i domów dziecka''
podasz w końcu ilość żołnierzy Ukrainy poległych w bojach czy jednak się powstrzymasz bo co zrobisz jak nagle okaże się że ''ozdrowieli'' lub jak ci wspomniani na wyspie z grobów powstaną ...
mnie proponujesz oznaczyć swój dom ''krzyżem'' a ty jak swój zabezpieczyłeś?
a może i ty w ramach solidarności zadeklarujesz przyjęcie kilku Ukraińców pod swój dach? ;D
Janusz ,podasz ilu waszych zastrzelili do dziś Ukraińscy faszyści . Wasz minister wojny Szojglu podaje ,że faszyści atom mają.
Yebie was w dekiel równo.
~~tłuc gady napisał(a):Ktoś napisał: ~~ccc napisał(a)
Mer Czernihowa Władysław Atroszenko wyznaczył nagrody za niszczenie rosyjskiego sprzętu wojskowego i zabijanie rosyjskich żołnierzy. "Premia osobista ode mnie za spalony transporter opancerzony - 150 tys. hrywien, za bojowy wóz piechoty - 200 tys. hrywien, czołg - 250 tys. hrywien, schwytanie lub zabicie faszystowskiego okupanta - 300 dolarów amerykańskich za każdego" - napisał. "Wzywam do samoorganizacji! Nie lękajcie się!" - zaapelował do mieszkańców miasta.
~~Złotobrązowa Fuksja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał
Janusz ,podasz ilu waszych zastrzelili do dziś Ukraińscy faszyści . Wasz minister wojny Szojglu podaje ,że faszyści atom mają.
Yebie was w dekiel równo.
piszesz do mnie zwracając się po imieniu więc może podaj swoje...
zrobisz to?
wtedy zapytam cię o twojego ''ministra wojny''
~~ccc napisał(a): Putin zmiótł politykę energetyczną UE. Zamknięcie elektrowni węglowych może się odwlec w czasie. Szefowa niemieckiej dyplomacji Annalena Baerbock oznajmiła w poniedziałek, że Niemcy będą musiały zwiększyć samowystarczalność energetyczną i spalać węgiel przez dłuższy czas, niż wcześniej zakładali.
Anna Moskwa na nadzwyczajnym posiedzeniu Rady UE ds. energii. Zaproponowała zawieszenie systemu handlu emisjami CO2 (EU ETS), które mocno obciążają produkcję energii z węgla, a tym samym polską energetykę, która wciąż w 70 proc. oparta jest właśnie na tym paliwie.