Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
~~Złotobrązowa Fuksja niezalogowany
1 marca 2022r. o 12:54
~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): a mnie od kilku dni przypisujesz że ja mam ...

to już nie podziwiasz senior Putina, za wielkiego wodza go nie masz i nie uważasz, że powinien wielką rasije zbudować?
Odwróciłeś się od wodza, w tych trudnych dla niego chwilach?

do przewidzenia to było :D

do przewidzenia to było to co mniej więcej teraz piszesz...;D
a zauważyłeś jak wiele jest głosów krytycznych co do tego jak ludzie widzą tą propagandę której jak widzę i ty uległeś?
nadal wierzysz że ci ''polegli'' na tej wyspie nagle ''zmartwychwstali''?
słyszałeś o kolejnym ostrzale kolejnego przedszkola? znasz ilość ofiar? podasz ją by ludzie poznali prawdę o ''bestialstwie żołdaków'' ?

pytam bo to widzisz , kilka dni wstecz ukraińskie media podały że ''uprzedzając to czego się obawiano przeprowadzono ewakuację wszystkich przedszkoli i domów dziecka''
podasz w końcu ilość żołnierzy Ukrainy poległych w bojach czy jednak się powstrzymasz bo co zrobisz jak nagle okaże się że ''ozdrowieli'' lub jak ci wspomniani na wyspie z grobów powstaną ...

mnie proponujesz oznaczyć swój dom ''krzyżem'' a ty jak swój zabezpieczyłeś?
a może i ty w ramach solidarności zadeklarujesz przyjęcie kilku Ukraińców pod swój dach? ;D

Janusz ,podasz ilu waszych zastrzelili do dziś Ukraińscy faszyści . Wasz minister wojny Szojglu podaje ,że faszyści atom mają.
Yebie was w dekiel równo.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Horus niezalogowany
1 marca 2022r. o 12:57
~~tłuc gady napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ccc napisał(a)

Mer Czernihowa Władysław Atroszenko wyznaczył nagrody za niszczenie rosyjskiego sprzętu wojskowego i zabijanie rosyjskich żołnierzy. "Premia osobista ode mnie za spalony transporter opancerzony - 150 tys. hrywien, za bojowy wóz piechoty - 200 tys. hrywien, czołg - 250 tys. hrywien, schwytanie lub zabicie faszystowskiego okupanta - 300 dolarów amerykańskich za każdego" - napisał. "Wzywam do samoorganizacji! Nie lękajcie się!" - zaapelował do mieszkańców miasta.

od kogo pobierał nauki?
swego czasu (nie pamiętam roku ) Pensylwania wprowadziła dekret gdzie za skalp Indianina płacono 150 dolców a za skalp Indianki 50 ...''tylko '' 50 ...

u nas Frank wynagradzał podobnie Polaków którzy denuncjowali Żydów...
to było równoznaczne z wyrokiem śmierci ...

ah''paljaki'' ...widzicie zło tylko tam gdzie jest wam wygodnie ...;D
18442
PIS-PO-PRL
1 marca 2022r. o 13:05
Falco… znowu się rozpisałeś
A wystarczyło napisać „chwała wielkiej rosji”

:D

PIS=PO=PRL
~~Horus niezalogowany
1 marca 2022r. o 13:06
~~Złotobrązowa Fuksja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał

Janusz ,podasz ilu waszych zastrzelili do dziś Ukraińscy faszyści . Wasz minister wojny Szojglu podaje ,że faszyści atom mają.
Yebie was w dekiel równo.

piszesz do mnie zwracając się po imieniu więc może podaj swoje...
zrobisz to?
wtedy zapytam cię o twojego ''ministra wojny''
~~ccc niezalogowany
1 marca 2022r. o 13:08
Putin zmiótł politykę energetyczną UE. Zamknięcie elektrowni węglowych może się odwlec w czasie. Szefowa niemieckiej dyplomacji Annalena Baerbock oznajmiła w poniedziałek, że Niemcy będą musiały zwiększyć samowystarczalność energetyczną i spalać węgiel przez dłuższy czas, niż wcześniej zakładali.
Anna Moskwa na nadzwyczajnym posiedzeniu Rady UE ds. energii. Zaproponowała zawieszenie systemu handlu emisjami CO2 (EU ETS), które mocno obciążają produkcję energii z węgla, a tym samym polską energetykę, która wciąż w 70 proc. oparta jest właśnie na tym paliwie.

18442
PIS-PO-PRL
1 marca 2022r. o 13:09
I jakiej propagandzie uległem? Przecież ja tu żadnych filników nie wklejam, żadnych danych nie podaje.

Ja się tylko z Ciebie nabijam i z Twojej wielkiej rosji :D

PIS=PO=PRL
~~ccc niezalogowany
1 marca 2022r. o 13:12
Jeszcze jedno. jak to jest, że Ukraińska waluta traci mniej do USD niż PLN. Dodatkowo dzisiaj rubel się umacnia a PLN nadal traci ? Ja rozumiem, że Ukraina wygrywa wojnę ale dlaczego polski złoty najmocniej dostaje po dupie ? Pytaliście premiera ?
~~Olo niezalogowany
1 marca 2022r. o 13:15
~~ccc napisał(a): Putin zmiótł politykę energetyczną UE. Zamknięcie elektrowni węglowych może się odwlec w czasie. Szefowa niemieckiej dyplomacji Annalena Baerbock oznajmiła w poniedziałek, że Niemcy będą musiały zwiększyć samowystarczalność energetyczną i spalać węgiel przez dłuższy czas, niż wcześniej zakładali.
Anna Moskwa na nadzwyczajnym posiedzeniu Rady UE ds. energii. Zaproponowała zawieszenie systemu handlu emisjami CO2 (EU ETS), które mocno obciążają produkcję energii z węgla, a tym samym polską energetykę, która wciąż w 70 proc. oparta jest właśnie na tym paliwie.

Iwan ty dalej ziemniaki w s-raczu płuczesz?