Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
~~Horus niezalogowany
4 marca 2022r. o 21:57
a co ty masz do moich ''korzeni''?
piszesz moją biografię? ;D

a nie razi cię że mnie i nie tylko mnie określa się ''ruskimi onucami'' czy ''kacapami''?
twój ''kryształowy'' braciszek też tak o mnie i o innych pisze...
to cię nie razi?
patrz na swoje ''korzenie'' bo coś nie wygląda na to byś ochoczo do nich wracał woląc nową ''ojczyznę'' ;D
dlatego myślę że ''poljak'' do ciebie absolutnie nie pasuje ....

a coś ty taki nagle wrażliwy na sam wieczór ? ;D
nagle naszła cię chęć na pisanie czy tylko się teraz zalogowałeś ?
muszę cię rozczarować...
ja już swoje dzisiaj napisałem ...;D
inni muszą ci wystarczyć...;D

Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Horus niezalogowany
4 marca 2022r. o 22:12
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): mogę się z qwax-em nie zgadzać w niektórych kwestiach ale ty teraz nagle demonstrujesz prawie wrogość...
a ja się z nim zgadzam...

ja do qwaxa wrogość?
w którym miejscu Ty ją widzisz?
Raz jestem tu Twoim lizo XXX dupem, a innym razem kolegą Lucka
raz jakieś anonimy tak piszą, raz qwaxy... no co ja zrobie... no nic nie zrobie :D

napisałem ostrożnie ...;D
''jakąś'' ...czyli bliżej niesprecyzowaną...;D

racja ...anonimy ...zauważyłem przwdziwy wysyp ''horusów''
ale co ja zrobię ?...nic nie zrobię...;D a logować się nie zamierzam ...;D
bo po co?...mam sam odbierać sobie chwile dodatkowej rozrywki?
a teraz czas na mnie ...
popatrzę w tivi bo a nóż Moskwa zdobyta a ja tu w nieświadomości ...;D

do jutra...jak dożyjemy...;D
18442
PIS-PO-PRL
4 marca 2022r. o 22:24
~~Horus napisał(a): popatrzę w tivi bo a nóż Moskwa zdobyta a ja tu w nieświadomości

nie... to nie Was zaatakowali, to Wy atakujecie ;)

PIS=PO=PRL
211
skorn
4 marca 2022r. o 22:27
Horus się nie loguje, bo wie, że jak będzie smarował te swoje proputinowskie pierdy zalogowany, to ememe da klapsa!

hahahaha

<i>
~~zimowit niezalogowany
4 marca 2022r. o 22:46
Należy mieć nadzieję, że Ukraina nie powieli błędów, chociażby napoleońskich i na Moskwę nie pójdzie.
Należy też wierzyć, że spełni się deklaracja Borisa Johnsona, że "Anglia nie spocznie dopóki gospodarka rosyjska nie zostanie zniszczona."
~~Gromosław Bezlitosny niezalogowany
5 marca 2022r. o 5:23
Jedwabny Szlak. Każdy kto ma dwie klepki doskonale wie że do lamusa odchodzi transport kontenerów drogą morską, gdzie chciwą łapę na kontenerowcach trzyma handlowe plemię a chciwą łapę na szlakach morskich paru bandytów z lotniskowcami, którymi terroryzują wszystkie morskie drogi. Nowy Jedwabny Szlak, pójdzie autostradą oraz pociągami – drogą lądową – a aż dwie bardzo chciwe łapy znajdą się w nocniku. I stąd na trasie szlaku postanowiono urządzić sobie nową melinę bandycką – jakiś nowy kaganat chazarski – który tak samo jak oryginalny kaganat chazarski – kradłby towary, mordował kupców, kradł ich tożsamość i handlował ludźmi oraz organami.
Nowy Jedwabny Szlak będzie szedł bowiem przez byłą Ukrainę oraz Polskę, którą Chińczycy pragną przerobić na centrum logistyczne jakiego świat nie widział nigdy wcześniej. I dlatego Władimir ma pełne poparcie Chin z akcją policyjną na terenie Ukrainy, bo chodzi o to aby handel sobie spokojnie szedł a nie ciągle się jątrzył i wykolejał. Kaganat zatem jakiś na Szlaku nie przejdzie – nie ma takiej opcji. Żadne Polin również, bo ostatnia rzecz jakiej Rosja i Chiny potrzebują to jakiś kaganat Poliniacki, który przeżre większość zysków z Jedwabnego Szlaku a potem je wy.... Po Ukrainie więc Polska będzie musiała zostać „zdenazyfikowana” jak to mówi „partnerom” Władimir Putin, czyli po prostu zdesyjonizowana – inaczej w tym rejonie świata będzie ciągle wrzód jątrzył jak w Palestynie i żaden handel nie będzie miał szans na powodzenie.
Europa, chytra na chińskie towary, oczywiście po cichu poprze Putina we wszystkim co uczyni aby oczyścić i „zdenazyfikować” Szlak. Nie ma innej opcji. Balcerowicz i jego bracia będą musieli odejść – co już dawno przepowiadał jasnowidz Andrzej Lepper. Tak mi podpowiada intuicja, na którą raczej się nie skarżę jak dotąd. Nie dajmy się tylko ogłupić antywojennym defetystom, bo co jak co ale wojna załatwia w dwa, trzy dni więcej niż trzydzieści lat pokoju – co właśnie widać po kijowskim reżimku – a na takich samych przecież słomianych fundamentach zbudowany jest nasz… ten groteskowy poliniacki ulep posklejany z folksdojczów, ubeków, gówna, pokrak, zboczeńców i resortowych dzieci – którzy teraz wyją do Księżyca we wszystkich ścierwomediach…
Pożyjemy, zobaczymy. Skoro ż/yd/owskie szpryce nas nie wykończyły nie wykończą ż/y/dowskie skowyty. I ujrzymy jeszcze Polskę odży/dzoną, piękną, bogatą i wspaniałą, która ze słowiańskimi braćmi robi dobre interesy.
A bandyci won – wyp/ierd/alać z naszej ziemi!

Zastosowana autokorekta

~~milioner Donald Tusk niezalogowany
5 marca 2022r. o 7:23
~~Gromosław Bezlitosny napisał(a): Władimir ma pełne poparcie Chin z akcją policyjną na terenie Ukrainy, bo chodzi o to aby handel sobie spokojnie szedł a nie ciągle się jątrzył i wykolejał.

Akcją policyjną powiadasz .Wy kacapskie gumofilce to macie zayebiste poczucie humoru . Oby Ukraińscy policjanci dopadli ciebie i twoją rodzinę .,wlepili wszystkim mandaty + max. ilość punktów karnych. Kałachami oczywiście.
~~Horus niezalogowany
5 marca 2022r. o 7:41
skorn napisał(a): Horus się nie loguje, bo wie, że jak będzie smarował te swoje proputinowskie pierdy zalogowany, to ememe da klapsa!

hahahaha

poważnie? ;D
i ty tak usilnie się starałeś o stanowisko moderatora ?
ty głupku który jak widać nie ma pojęcia o tym że on może blokować lub ograniczać każdego bez względu na to czy ktoś jest czy też nie jest zalogowany?
teraz się nie dziwię że klasycznie ''wydymała'' cię z ''urzędu'' jak wieść niesie , młoda harcerka...;D
Julia jej chyba na imię ...
zapisz się do niej na naukę tylko...
pamiętaj ...nie podkładaj jej ''świni'' jak to było w przeszłości z innym moderatorem...;D
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza