M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):chyba chyba ranoKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Barwinkowy Pieris napisał(a): Ruski trollu zamicz
zamilcz piSSlamski trollu ;D
u ''łobajtka'' a raczej u ''łorbana'' bo to w lotosie diesel po 6..99
SHELL - 6.79
BP - to samo co SHELL
Kłamca nadal nadaje , akurat wczoraj tankowałem na Lotosie , diesel - 6,69 .
Orlen , diesel - 6,65 .
~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał:
Oszusta trzeba zbanować na tym portalu , na zawsze .
wal się na ten swój kłamliwy ryj...
ty ''ukraińska onuco'' ;D
~~Adrian napisał(a): Polski naród w amoku, otumaniony wojną na Ukrainie nie widzi już jak drastycznie i dosłownie z dnia na dzień spada ich stopa życia, 7zł benzyna, inflacja dwucyfrowa, złotówka leci w dół, kredyty w górę, pętla się zaciska coraz szybciej ale euforia związana z pomaganiem uchodźcom i wygrywaniem wojny na Ukrainie nie pozwala tego zauważyć. Gdy opadną tumany wojennej zawieruchy i opadną endorfiny to się Polacy obudzą w nowej rzeczywistości, będąc obywatelami drugiej albo nawet trzeciej kategorii we własnym kraju. Rząd intensywnie pracuje nad tym i w mediach o tym się nie dowiecie.Dokładnie w samo setno
~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Barwinkowy Pieris napisał(a): Ruski trollu zamicz
zamilcz piSSlamski trollu ;D
u ''łobajtka'' a raczej u ''łorbana'' bo to w lotosie diesel po 6..99
SHELL - 6.79
BP - to samo co SHELL
Kłamca nadal nadaje , akurat wczoraj tankowałem na Lotosie , diesel - 6,69 .
Orlen , diesel - 6,65 .
łżesz kmiocie ale co tam ...
to u ciebie normalne...
taki jak ty propagandzista powinien zrobić fotkę i ją tu opublikować bo przecież ty dasz się nawet bez mydła wyd....by tylko wstawić cokolwiek zgodnego z linią twojej partii ...;D
Mam paragon oszuście , tankowałem wczoraj o godz . 10, 20 .
Dopisane 06.03.2022r. o godz. 11:14:~~Horus napisał(a): jak się ulega rządowej propagandzie to jedno a drugie to to że tak wielu tego co nas otacza i bezpośrednio dotyka jest ukrywane lub po prostu przemilczane ...
popatrzcie jak łatwo jest teraz zostać ''kacapem'' lub ''ruskim trollem'' ;D
wystarczy się tylko nie zgadzać z kolejną falą niekiedy prostackiej wręcz propagandzie...
dwa czy trzy posty już jest na forum nasz rodzimy ''putin''
już mu się marzy banowanie za krytyczny komentarz...
ale właśnie tak jest obecnie w Rosji...
ograniczenie lub zablokowanie wypowiedzi tych głosów poddających w wątpliwość to czy owo...
ale to jest właśnie ''putinowska rosja''
ba ..nawet teraz grożą karami do 15 lat ...
a więc co?...narodził nam się własny ''putin '' czy też chce wywrzeć presję na admina by ten robił to co Putin tam robi ? ;D
zadam więc pytanie chyba proste...
czy żyjemy w wolnym kraju gdzie istnieje jeszcze wolność poglądów i wypowiedzi?
czy tylko jak dawniej ...wszystko ''zgodnie z linia partii''?
~~Horus napisał(a): jak się ulega rządowej propagandzie to jedno a drugie to to że tak wielu tego co nas otacza i bezpośrednio dotyka jest ukrywane lub po prostu przemilczane ...
popatrzcie jak łatwo jest teraz zostać ''kacapem'' lub ''ruskim trollem'' ;D
wystarczy się tylko nie zgadzać z kolejną falą niekiedy prostackiej wręcz propagandzie...
dwa czy trzy posty już jest na forum nasz rodzimy ''putin''
już mu się marzy banowanie za krytyczny komentarz...
ale właśnie tak jest obecnie w Rosji...
ograniczenie lub zablokowanie wypowiedzi tych głosów poddających w wątpliwość to czy owo...
ale to jest właśnie ''putinowska rosja''
ba ..nawet teraz grożą karami do 15 lat ...
a więc co?...narodził nam się własny ''putin '' czy też chce wywrzeć presję na admina by ten robił to co Putin tam robi ? ;D
zadam więc pytanie chyba proste...
czy żyjemy w wolnym kraju gdzie istnieje jeszcze wolność poglądów i wypowiedzi?
czy tylko jak dawniej ...wszystko ''zgodnie z linia partii''?
Mam rozumieć że radzisz naszemu rządowi przyjąć taktykę Orbana , jedna noga w UE druga w Moskwie .
Dopisane 06.03.2022r. o godz. 11:28:
Jedno pytanie Horusie , wiesz czym się różni własna opinia od powielania propagandy wroga całej Europy ? .
Co by nie powiedzieć demokratyczna Europa jest pośrednio wciągnięta przez Putina w tą wojnę , której skutki odczujemy
wszyscy .
Biadolenie o rosnących cenach nie pomorze w zakończeniu wojny , mnie cieszy że Rosjanie jak się nie
pozbędą tego zbrodniarza znacznie gorzej odczują skutki jego polityki .
Własne parę złotych wyżej cenisz niż śmierć Ukraińców na skutek ludobójstwa .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a)
Biadolenie o rosnących cenach nie pomorze w zakończeniu wojny , mnie cieszy że Rosjanie jak się nie
Pomorze to jest np. zachodnie ...
naucz się polskiego ''ukraiński trollu'' ;D