Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Informacja w sprawie pobytu w Polsce osób uciekających z Ukrainy. Інформація щодо перебування в Польщі осіб, які втікають з України
~~Horus niezalogowany
16 marca 2022r. o 12:05
nie wiem ,nie czytałem...
niedawno wróciłem do domu ale skoro skasował te twoje ''przypuszczenia'' to może miały symptomy ''mowy nienawiści'' ? ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
16 marca 2022r. o 12:22
Przypomniałem tylko jak wyglądało zdobywanie Bolesławca przez Rosjan jakieś 80 lat temu. Bez ubarwień i w bardzo lakonicznym skrócie.
~~Horus niezalogowany
16 marca 2022r. o 12:32
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Przypomniałem tylko jak wyglądało zdobywanie Bolesławca przez Rosjan jakieś 80 lat temu. Bez ubarwień i w bardzo lakonicznym skrócie.

dawaj jeszcze raz...
teraz przeczytam ...
16 marca 2022r. o 12:37
Nawet jak sie poddamy bez oporu, to rosyjscy sałdaci i tak będą gwałcić nasze kobiety, grabić nasze majątki, palić nasze domy, jak to czynili Azjaci od setek lat. Przykład mieliśmy podczas IIWŚ, jak zdobywali nasze miasto. Bolesławiec poddał się praktycznie bez walki a większość zabudowy i tak nadawała się tylko do rozbiórki.
~~Płowożółty Szczawik niezalogowany
16 marca 2022r. o 12:39
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Przypomniałem tylko jak wyglądało zdobywanie Bolesławca przez Rosjan jakieś 80 lat temu. Bez ubarwień i w bardzo lakonicznym skrócie.
To było chyba ZSRR, wszystkie republiki, nie tylko Rosjanie.
16 marca 2022r. o 12:42
jak zwał tak zwał. Wiadomo że chodzi o dzikie ludy ze wschodu. Oni tam mają wschodnią a nie europejska mentalność.
~~Horus niezalogowany
16 marca 2022r. o 12:54
no toś pięknie to wszystko wytłumaczył ...

''jak zwał tak zwał'' ;D

a jaka to ''mentalność'' jest tych wszystkich mieszkających po Ural?

bo reszta to jak piszesz ''dzicz'' :D
16 marca 2022r. o 13:18
To potomkowie Kozaków i tyle powiem na ten temat. Polska różnie z nimi żyła. Ale i potrafiła się dogadać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza