~~Wrzosowa Rudbekia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marengo Rogownica napisał(a): Władze miasta zamiast zajmować się głupotami powinny zrobić przegląd schronów na terenie miasta Bolesławiec i okolic. Udrożnić wentylację , zabezpieczyć agregaty, wodę i żywność na potrzeby własnej ludności.Z tych schronów to chyba od dziesiątek lat nikt nie korzystał. Pozasypywane wejścia i Bóg wie co w środku.
~~Brązowoszary Fasolnik napisał(a): - Służby prasowe powiatu gotowe?
- Gotowe!
- Uwaga, wchodzi prezes i starosta... kamera! akcja!
~~Horus napisał(a):
teraz nie mam czasu ale jak wrócę mogę zaspokoić waszą ewentualną ciekawość...
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):
A coś ty taki cięty na tego Zelenskiego? Przecież on ćwierka z horusowego klucza. Żona gender do szkół wprowadzała. No rozumiem że ja bym na niego nadawał.
Ale akurat jeśli chodzi o niego, to powiem że robi dla nas Polaków dobrą robotę. Wiąże siły Rosji. A im Rosja słabsza, tym później uderzy na Polskę. I daj Panie Boże żeby to nigdy nie nastąpiło.
~~Paszoł napisał(a):Ktoś napisał: ~~Amarantowy Cząber napisał(a): Taki mądry jesteś ?zobaczymy jak Ci sami ludzi odbiorą Tobie lub Twoim bliskim miejsce pracy ponieważ moja więcej ulg niż Polak . Pogadamy jak Ci gardło przyciśnie a pamiętaj jedno rusek to rusek .
Następny ruski troll? czy ten sam tylko się nie podpisał ? : )
[/c
Co wy macie z tymi ruskimi trollami ... koronny argument ... kiedyś tak pięknie, a przynajmniej po polsku ludzie się obrażali ... a teraz tylko ruskie trolle i kacapy ... postępująca rusycyzacja czy co ? Tożsamość narodową stracimy jak tak dalej pójdzie ... :(
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):
A coś ty taki cięty na tego Zelenskiego? Przecież on ćwierka z horusowego klucza. Żona gender do szkół wprowadzała. No rozumiem że ja bym na niego nadawał.
Ale akurat jeśli chodzi o niego, to powiem że robi dla nas Polaków dobrą robotę. Wiąże siły Rosji. A im Rosja słabsza, tym później uderzy na Polskę. I daj Panie Boże żeby to nigdy nie nastąpiło.