Ciężko zostać w domu jak za oknem piękne słońce . Uważam , że problem smogu poszedł daleko w kont . Nasze Państwo jest czym innym poważnie zajęte i ja to rozumiem ale mam nadzieje , że to się szybko rozwiąże bo nasze zdrowie tez jest bardzo ważne ! I dla naszych najmłodszych obywateli . Jestem bardzo zadowolona z programu czyste powietrze bo dzięki niemu wiele osób skorzystało z wymiany starego pieca na kocioł ekologiczny ja sama z niego skorzystałam i mam mini Matic i jest naprawdę cichy i wydajny . Sami możemy coś zrobić dla innych . Małymi krokami można zdziałać wiele , np wymieniając stare piece ..
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.